Παγκόσμιο Κύπελλο Λειόκανου στην Λάρνακα Κύπρου

World Cup Shotgun Larnaka: Προθέρμανση για τραπ!

By

γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης 

 

Επίσημη προπόνηση τραπ ανδρών και γυναικών σήμερα
Στο διπλό τραπ, χθες, οι αθλητές μας δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τους αντιπάλους τους…

 

Επίσημη προπόνηση τραπ ανδρών και γυναικών περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων του Γ’ Παγκοσμίου Κυπέλλου Σκοποβολής που φιλοξενούνται στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Λάρνακας και οι 218 αθλητές και αθλήτριες που δήλωσαν συμμετοχή, θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία να προσαρμοστούν στις συνθήκες του αγώνα. Ανάμεσα στους 154 άνδρες σκοπευτές, συμμετέχουν και πέντε διεθνείς μας, όπως και δυο σκοπεύτριες μας μεταξύ των 64 γυναικών. Καθένας κυνηγά τις δικές του ευκαιρίες και πιθανότητες για διάκριση και όπως ανέφερε και ο πρόεδρος της ΣΚΟΚ Δημήτρης Λόρδος, «οι στόχοι μας στο τραπ είναι το πλασάρισμα αθλητή ή αθλητών στην πρώτη εικοσάδα, ενώ η συμμετοχή σε τελικό θα θεωρηθεί μεγάλη επιτυχία για το αγώνισμα…».

Και φυσικά, λέμε εμείς, για τους αθλητές και την αθλήτρια που αγωνίζονται για την εξασφάλιση των ολυμπιακών ορίων, ο στόχος είναι τα ελάχιστα όρια, που για τους άνδρες είναι 112/125 και για τις γυναίκες 58/75. Σ’ αυτή την κατηγορία θα αγωνιστούν οι διεθνείς σκοπευτές μας Φειδίας Σαββίδης και Γιάννης Αηλιώτης στους άνδρες και η νεαρή Άντη Ιερείδη στις γυναίκες. Στον κανονικό αγώνα, με τα κυπριακά χρώματα αγωνίζονται οι Άδωνης Μυλωνάς, Ανδρέας Μακρής και Νιχάτ Αχτερζί στους άνδρες και η πρωταθλήτριά μας Γεωργία Κωνσταντινίδου στις γυναίκες.

Το διπλό τραπ

Στο αγώνισμα του διπλού τραπ που ολοκληρώθηκε χθες, οι αθλητές μας Λεόντιος Λεοντίου (124/150) και Τζιοβάννης Σαββίδης 110/150 δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τους αντιπάλους τους κι έμειναν στα χαμηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας. Στον τελικό, που επρόκειτο να διεξαχθεί χθες το απόγευμα πέρασαν αθλητές με πάνω από 135/150, με επικεφαλής τον Ρώσο Ολυμπιονίκη Βασίλη Μοσιήν που πέτυχε 142/150.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα