Ifigenia Cup 2015, ένας ακόμη καλά οργανωμένος αγώνας από τον ΣΚ.Ο.ΟΡΕ!

By

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Ορεστιάδας (ΣΚΟΟΡΕ), ένας μάλλον αδικημένος σύλλογος λόγω της μακρινής απόστασης της Ορεστιάδας, διοργάνωσε κατά γενική ομολογία έναν άκρως επιτυχημένο αγώνα, με την ονομασία Ifigenia Cup, στις 7 Ιουνίου. Ο αγώνας ήταν πρωταθληματικός για την Α ζώνη και σύμφωνα με τους συμμετέχοντες, η οργάνωση του, πέραν της καλής φιλοξενίας των ανθρώπων του ΣΚΟΟΡΕ που θεωρείται δεδομένη, αποζημίωσε στο έπακρο το ταξίδι των αγωνιζόμενων.

Ο σύλλογος είχε φροντίσει τα υλικά του αγώνα να είναι σε πολή καλή κατάσταση, με τις κατάλληλες προσθήκες να πραγματοποιούνται πριν τον αγώνα, όπως μέταλλα και νέοι μηχανισμοί, ενώ βελτιώσεις έγιναν και στα αναχώματα του σκοπευτηρίου. Τα στάδια του αγώνα, ισορροπημένα σε δυσκολία και ταχύτητα, κύλησαν γρήγορα χωρίς προβλήματα και με σταθερή ροή. Στο τιμόνι του αγώνα ως αγωνάρχης ήταν άλλωστε ο έμπειρος Χρήστος Ματζαρίδης, ενώ όλη η διοίκηση πεδίου λειτούργησε άψογα, με τους so, Σωτήρη Πετρόπουλο και Κηπουρό Σωτήρη, να βγάζουν αποτελέσματα σε χρόνο dt.

Στα των αποτελεσμάτων, ο Χρήστος Ρωμανός (ΕΛΠΣ) πήρε την πρώτη θέση από τον Βέργο Απόστολο (BUDO) στην κατηγορία standard, με διαφορά περίπου 17%, ενώ ο Γιώργος Παπαδόπουλος (ΕΛΠΣ) βρέθηκε στην τρίτη θέση για μόλις 0.14% διαφορά! Στην production, ο Αλέξανδρος Σκλάβης (ΣΚΟΝΚ), ανέβασε για ακόμη μια φορά την Sig Sauer αλλά και τον συλλογό του στην πρώτη θέση του βάθρου, χωρίς να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης στον δεύτερο Στυλιανό Μπαμπαΐτη (ΑΡΤΕΜΣΕΡ) ο οποίος ακολούθησε με 87.45% έναντι του Αλέξανδρου. Με 86.04%, ο Γρηγόρης Γρηγορίου (ΑΣΟΛΠ) ανέβηκε στην τρίτη θέση του βάθρου. Στην open ο Βασίλης Παπαδόπουλος (ΣΑΡΙΣΑ) πήρε την πρώτη θέση, με την Ευαγγελία Φώτογλου (ΕΛΠΣ) να ακολουθεί στην δεύτερη θέση αρκετά κοντά με ποσοστό 96.58% αφήνοντας στην τρίτη θέση την έμπειρη Ντίνα Μπεργελέ (ΜΛΠΣ) με 95,58%. Τέλος στην revolver, είχαμε μόνο τρείς συμμετοχές, αυτές του Παναγιώτη Δαμακίδη (ΛΑΠΙΘΑΣ) ο οποιός πήρε και την πρώτη θέση, του Αναστασίου Αλεξίου (ΣΚΒΕ) ο οποίος ακολούθησε με 96.18% και του Επαμεινώνδα Αλεξίου (ΣΚΒΕ) με 89.53%. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτα πάντα στο ShooterSIS.

Εν κατακλείδι, είναι αλήθεια πως η Ορεστιάδα, παρόλη τη δυσκολία λόγω της απόστασης φέρνει εις πέρας καλά διοργανωμένους αγώνες και βάζει το σημάδι της στο σκοπευτικό χάρτη της χώρας κεντρικότερα από ότι στον κανονικό ως περιοχή. Για αυτό τον λόγο θεωρήσαμε πως έστω και καθυστερημένα, αφού το προηγούμενο διάστημα όλα τα φώτα ήταν στραμμένα στον Πανελλήνιο του 2015, θα έπρεπε να γίνει αναφορά στο Ifigenia Cup και στις καλές εντυπώσεις που άφησε.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το όμορφο βίντεο του αγώνα:

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα