8ος αγώνας Σχιστού compak sporting: Εξαιρετική εμφάνιση ο Γκίνης

By

Με 44 συνολικά συμμετοχές ολοκληρώθηκε την Κυριακή o 8ος αγώνας Compak Sporting του πρωταθλήματος 2012-13 που διοργανώνει το σκοπευτήριο Σχιστού. Τα σχήματα του αγώνα ήταν ένα μονό πιάτο και 2 double on report για το δεξί γήπεδο, ενώ αντίστοιχα για το αριστερό γήπεδο τρία μονά πιάτα και ένα double simultaneous.

Πρώτος στην Α κατηγορία αναδείχτηκε μετά από εξαιρετική εμφάνιση ο Γκίνης Ιωάννης (ΟΦΚΟ)  με το σκορ 44/50, που του χάρισε το κύπελλο. Το μετάλλιο της δεύτερης θέσης ανήκει στον Ψυλλάκη Γιώργο (ΟΦΚΟ) με επίδοση 44/50, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Ανδρούτσος Ιωάννης (ΟΦΚΟ) με σκορ 42/50 μετά από αγώνα μπαράζ με τους Ελ Μπάχο Τζόζεφ (ΣΟΜΥΚΟΝ), Αδαμόπουλο Θανάση (ΑΘΛΟΣ), Κωσσάρα Γιώργος (ΠΑΡΝΗΣ) και Βουρλίτη Δημήτρη (ΠΑΡΝΗΣ), που όλοι είχαν με σκορ 42/50.

Πρώτος στην Β κατηγορία, αναδείχθηκε ο Κατσιώτης Παναγιώτης (ΠΑΡΝΗΣ) με 38/50, δεύτερος ο Ιωάννου Θεόδωρος (ΠΑΡΝΗΣ) με 34/50 και τρίτος ο Σημαιοφορίδης με 32/50. Αγώνας μπαράζ υπήρξε και στη Β κατηγορία για την τρίτη θέση ανάμεσα στους Θεοδώρου Θεόδωρος, Καραμολέγκο και Σημαιοφορίδη.

Ο Πιστολάς Δημήτρης (ΟΦΚΟ) σήκωσε το κύπελλο της κατηγορίας των βετεράνων με 39/50 με δεύτερο τον Μαστραντώνη (35/50) και τρίτο τον Καρόγιαννη Χρήστο  (32/50) που έλαβαν τα μετάλλια των αντίστοιχων θέσεων στην κατηγορία τους.

Σημειώνεται ότι στους αγώνες του πρωταθλήματος μπορούν να λάβουν μέρος σκοπευτές και κυνηγοί με την προϋπόθεση ότι διαθέτουν σκοπευτική ταυτότητα ή/και άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου και ότι γνωρίζουν τους βασικούς κανόνες ασφαλείας και διεξαγωγής των αγώνων. Οι αγώνες FITASC και COMPAK SPORTING, διεξάγονται σύμφωνα με τους κανόνες της διεθνούς ομοσπονδίας FITASC και τον εσωτερικό κανονισμό του σκοπευτηρίου.

Το σκοπευτήριο Σχιστού και ο υπεύθυνος λειτουργίας του, κ. Μπογιάκης Δημήτρης, ανακοινώνουν ότι ο νικητής του φετινού πρωταθλήματος θα κερδίσει 3 διανυκτερεύσεις σε studio apartment με πρωινό για 2 άτομα στα Κύθηρα. Μία ευγενική χορηγία του κ. Ζαντιώτη Θοδωρή τον οποίο  τον ευχαριστούν με τη σειρά τους θερμά. (www.prapas-apartments.gr)

Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες και συμμετοχές: 210-4006327 και 6977-400552.
Υπεύθυνος Σκοπευτηρίου: Δημήτρης Μπογιάκης.
Email sxistoshootingclub@yahoo.com
Διεύθυνση: Σκοπευτήριο Σχιστού, πλησίον ΒΙΠΕ στη Λεωφόρο Σχιστού.
 

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα