6ος αγώνας Compak Sporting στο Σχιστό: Πρώτος ο Χατζής

By

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή και ο 6ος στη σειρά αγώνας Compak Sporting από τους 10 συνολικά αγώνες πρωταθλήματος 2012-13, που διοργανώνει το Σκοπευτήριο Σχιστού. Στον αγώνα, 50 δίσκων, συμμετείχαν συνολικά 38 σκοπευτές. Τα σχήματα του αγώνα ήταν ένα μονό πιάτο και 2 double Simultaneous για το δεξί γήπεδο ενώ αντίστοιχα για το αριστερό γήπεδο τρία μονά πιάτα και ένα double Simultaneous.

Στην Α κατηγορία ο Χατζής πήρε ακόμη μία πρώτη θέση, χρειάστηκε όμως να φτάσει στα μπαράζ μιας και στο τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα οι Χατζής, Κοιλάκος, Κωσσάρας και Γκίνης ισοβαθμούσαν με 42/50. Μετά τα μπαράζ η κατάταξη έμεινε με τη σειρά που αναφέρθηκαν οι αθλητές. Στη Β κατηγορία ο Μελετίου πήρε την πρώτη θέση (36/50), ενώ η δεύτερη και τρίτη θέση κρίθηκε στα μπαράζ ανάμεσα στον Κατσιώτη, ο οποίος εν τέλει πήρε  την 2η θέση, και Κάκαρη οι οποίοι στον κανονικό αγώνα ισοβάθμησαν με 35/50. Στη Γ κατηγορία, οι δύο συμμετέχοντες μοιράστηκαν τα μετάλλια με τον Κούση και επίδοση 29/50 να παίρνει το χρυσό, και Ζώντο και επίδοση 24/50 να παίρνει το ασημένιο. Στους βετεράνους ο Πιστολάς πήρε και αυτός ακόμη μία νίκη με 42/50 αφήνοντας στη δεύτερη και τρίτη θέση τον Αγγελή (34/50) και Νικολάου (30/50) αντίστοιχα. Τέλος πολύ καλή εντύπωση άφησε ο έφηβος Δανιήλ με επίδοση 40/50.

Ο 7ος αγώνας του πρωταθλήματος έχει οριστεί για τις 17 Μαρτίου ενώ στις αρχές Μάρτη, 3 Μαρτίου συγκεκριμένα, έχει προγραμματιστεί από το σκοπευτήριο του Σχιστού και ένας αγώνα τρίαθλο, 75 πιάτων. Περισσότερα και για τους δύο αγώνες εντός των επόμενων ημερών.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα