36 εν δυνάμει νέοι προπονητές σκοποβολής!

By

Ολοκληρώθηκε η σειρά μαθημάτων της σχολής προπονητών σκοποβολής Γ κατηγορίας με τις εξετάσεις να πραγματοποιούνται το περασμένο Σαββατοκύριακο 2-3 Δεκεμβρίου στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα. Συνολικά εκπονήθηκαν 300 διδακτικές ώρες και οι εν δυνάμει νέοι προπονητές άγγιζαν τον αριθμό 36, με τα ονόματα των επιτυχόντων να ανακοινώνονται από την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΣΚΟΕ) τις επόμενες ημέρες. 

Εισηγητές της σχολής που δίδαξαν προπονητική ήταν ο Stan Marin από την Ρουμανία, ο οποίος κατέκτησε δύο φορές τον τίτλο του Ολυμπιονίκη στο Μόντρεαλ το 1976 και στη Μόσχα το 1980, ο Goran Maksimović από την Σερβία, Ολυμπιονίκης στη Σεούλ το 1988 και ο Αντώνης Νικολαΐδης από την Κύπρο, επίσης Ολυμπιονίκης στο Πεκίνο το 2008. Η σχολή διοργανώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με τη συνεργασία της ΣΚΟΕ.

Ο Πρόεδρος της ΣΚΟΕ και διευθυντής της σχολής, Αθανάσιος Παπαγεωργίου, δήλωσε κατά την παρουσία του την Κυριακή,

Τα μαθήματα ξεκίνησαν στις 19 Μαρτίου. Η διάρκεια του προγράμματος στο οποίο συμπεριλαμβάνονταν θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση ήταν συνολικά τριακοσίων (300) ωρών! Ειδικά μαθήματα 160 ώρες και γενικά μαθήματα 140 ώρες. Οι διδάσκοντες ήταν διακεκριμένοι επιστήμονες στον τομέα τους, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα