Όταν το ShooterSIS δημοσιευόταν σε πανελλήνιας κυκλοφορίας εφημερίδες από το 2009!

By

Μπορεί το ShooterSIS στην σημερινή του μορφή να αναπτύχθηκε το 2013, η ιδέα όμως υπήρχε πολλά χρόνια πιο πριν με πολλές εκδοχές του να έχουν αναπτυχθεί κατά καιρούς και να φιλοξενούνται στο shooters.gr. Οι παλιοί σίγουρα θα θυμούνται όταν διέθεταν δύο λογαριασμούς, έναν για τη σύνδεσή τους στο διαδικτυακό forum και έναν για τη σύνδεσή τους στο τότε σύστημα αποτελεσμάτων.

Το ShooterSIS καινοτομεί στις μέρες μας, πόσο μάλλον το 2009 όπου η εξοικείωση με το διαδίκτυο ήταν μικρή (το facebook δεν ήταν τόσο διάσημο εκείνη την εποχή). Η εφημερίδα «Παρασκευή + 13», πανελλήνιας κυκλοφορίας, δημοσίευσε την Παρασκευή 09 Ιανουαρίου του 2009 το ShooterSIS ως καινοτόμο σύστημα αποτελεσμάτων της εποχής. Ο δημοσιογράφος, Αντώνης Αντωνόπουλος, αναφέρθηκε στις δυνατότητές του και στις τότε προϋποθέσεις ώστε να γίνει κάποιος μέλος του συστήματος.

Σημειώνεται ότι η εφημερίδα «Παρασκευή + 13» σταμάτησε την κυκλοφορία της με το τελευταίο φύλλο της να εκδίδεται στις 03 Αυγούστου 2012.

shootersis-paraskevi-kai-13-afieroma-2009-full

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα