Όλα έτοιμα για τον πανελλήνιο αγώνα λειόκανου IPSC στα Φάρσαλα!

By

Την Κυριακή, 9 Ιουνίου, πραγματοποιείται ο Πανελλήνιος Αγώνας Λειόκανου IPSC στα Φάρσαλα. Τη διοργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει ο Όμιλος Πρακτικής Σκοποβολής Φαρσάλων (Ο.Π.Σ.Φ) σε  συνεργασία με τη ΣΚ.Ο.Ε και θα λάβει χώρα στο σκοπευτήριο των Φαρσάλων. Ο αγώνας Level III, αποτελείται από 12 στάδια 150 φυσιγγίων συνολικά, εκ των οποίων τα 102 είναι σκάγια , τα 16 εννιάβολα και τα 32 μονόβολα. Η ώρα έναρξης είναι 9 το πρωί της Κυριακής, ενώ το Σάββατο 8 Ιουνίου θα διεξαχθεί το pre-match με ώρα έναρξης την ίδια. Το παράβολο συμμετοχής είναι 50 ευρώ και δωρεάν για τις ομαδικές συμμετοχές.

Αναμένεται να είναι ένας πολύ όμορφος αγώνας ο οποίος διεξάγεται σε ιδανικό σκοπευτήριο γιαυτό το αγώνισμα, με τους φίλους του λειόκανου να σπεύδουν στα Φάρσαλα από όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη διοργάνωση!

Τέλος, παρακάτω μπορείτε να δείτε τα στάδια του αγώνα τα οποία είναι άκρως ενδιαφέροντα και θα θέσουν αρκετές προκλήσεις στους αγωνιζόμενους.

Τα στάδια του αγώνα: Πανελλήνιο Shotgun 2013

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα