Φιλανθρωπικός σκοπευτικός αγώνας «Κύπελλο Αμμοχώστου κόμπακ»

By

[quote]

Θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο σκοπευτήριο Πάφου

[/quote]

Την ερχόμενη Κυριακή 28 Απριλίου, θα διεξαχθεί στο επαρχιακό σκοπευτήριο Πάφου, ο τρίτος αγώνας κόμπακ, του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ 2013, για το «Κύπελλο Αμμοχώστου», επί συνόλου 75 δίσκων.

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Σκοπευτικής Οργάνωσης Αμμοχώστου, όλα τα έσοδα από τον αγώνα θα διατεθούν στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων, υπό την αιγίδα του οποίου θα διεξαχθεί ο αγώνας. Ταυτόχρονα, ο Σκοπευτικός Όμιλος Πάφου, θα διαθέσει τα έσοδα του σκοπευτηρίου από τη διοργάνωση, για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πάφου.

Τον αγώνα αθλοθετούν οι φίλαθλες εταιρίες Lordos United Plastics Public Ltd  και Anastasiou Awards Center, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι το SUPER SPORT FM SPORT DAY.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα