Υψηλού επιπέδου αγώνας στην Ορεστιάδα!

By

Καθημερινά αποδεικνύεται δυστυχώς ότι «άλλοι έχουν την εμπειρία και άλλοι την χάρη», με τον Σκοπευτικό Όμιλο Ορεστιάδας (ΣΚ.Ο.Ο.Ρ.) να διοργανώνει έναν πρωταθληματικό αγώνα για την Α’ Ζώνη, που ήταν μακράν ο καλύτερος αγώνας αυτού του Σαββατοκύριακου!

Ο ΣΚ.Ο.Ο.Ρ. που σχετικά πρόσφατα δήλωσε την παρουσία του με την ανάληψη διασυλλογικών και πρωταθληματικών αγώνων, διοργάνωσε σήμερα 19/05 έναν απίστευτο αγώνα Level II που αποτελούνταν από 8 στάδια (!!) και συνολικά 127 φυσίγγια. Ο αγώνας είχε τα πάντα, με πολύ καλή αναλογία στα στάδια και χωρίς υπερβολές αλλά και με απίστευτες κατασκευές που κέντρισαν το ενδιαφέρον των σκοπευτών. Οι κριτές άψογοι, καθώς πρέπει, και έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τους σκοπευτές που ξεπέρασαν τους 54, αριθμός αρκετά ικανοποιητικός δεδομένου της γεωγραφικής θέσης της Ορεστιάδας. Άψογη και η γραμματεία του αγώνα με την έκδοση των Verification να πραγματοποιείται μόλις 2.5′ λεπτά μετά το τελευταίο «μπάμ»!

Στην κατηγορία Open, η Κων/να Μπεργελέ από την ΜΛΠΣ κέρδισε εύκολα την πρώτη θέση, έναντι του Χρήστου Σταυρόπουλου από το ίδιο σωματείο. Στην τρίτη θέση και με διαφορά ο Ανδρέας Κάδογλου από τον ΣΚΟΟΡ. Στην Production ο Αριστείδης Καλονικίδης (ΣΟΘ) με εξαιρετική διαφορά κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση. Στη δεύτερη θέση ένας σκοπευτής από την γειτονική Βουλγαρία, ο Valentin Videnov, ο οποίος και κατάφερε να κερδίσει τον τρίτο, Ιορδάνη Αμαραντίδη (ΣΚΟΝΚ). Ο Αλέξανδρος Σκλάβης (ΣΚΟΝΚ) και πάλι βρέθηκε στην πρώτη θέση της Standard με μία διαφορά από τον δεύτερο 21% (!!!), κάνοντας περήφανη τη SIG SAUER ως επίσημη χορηγό του. Δεύτερος ο Νίκος Βασιλείου (ΣΟΚιλκίς), ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Απόστολος Βέργος από τον BUDO.

Τα αποτελέσματα του αγώνα: OVERALL_ORESTIADA

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα