Το Hellenic Grand Prix Compak Sporting 2014

By

Το ελληνικό Grand Prix Compak Sporting 2014 θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 5 & 6 Απριλίου στο οργανωμένο σκοπευτήριο των Δωδεκανήσων «Colossus Shooting Club» στη Ρόδο και η δήλωση συμμετοχών στην επίσημη ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, www.fitasc.com, έχει ήδη ανοίξει. Ο διήμερος αγώνας θα διεξαχθεί σε τέσσερα πλήρως εξοπλισμένα γήπεδα του Compak, σύμφωνα με τους κανόνες του FITASC και τους κανονισμούς του COMPAK SPORTING. Το σκοπευτήριο έχει αναβαθμιστεί με μηχανές Sporting νέας γενιάς Laporte και τα γήπεδα θα σχεδιαστούν από τον διεθνούς φήμης σχεδιαστή γηπέδων, Eric Manshoven. Tο πρόγραμμα αγώνα θα είναι το εξής:

programma

Όλοι οι σκοπευτές που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, θα έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την τελευταία ημέρα του αγώνα, Κυριακή 06 Απριλίου, λίγο πριν τις απονομές των επάθλων, για ένα σκοπευτικό όπλο super pose Sabatti Olympo Sporting. Οι πιθανότητες διπλασιάζονται για εκείνους που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Grand Prix έως τις 31 Ιανουαρίου αποκτώντας δύο (2) επιπλέον λαχνούς. Τυχερός θα είναι επίσης και ο πρώτος νικητής της γενικής κατάταξης όπου θα κερδίσει ως έπαθλο ένα ημι-αυτόματο τυφέκιο Renato Gamba.

Οι προσφορές και τα δώρα δεν τελειώνουν εδώ όμως, το σκοπευτήριο έχει ανακοινώσει προσφορά για τη συμμετοχή των Ελλήνων αθλητών συμπεριλαμβανομένου παράβολου συμμετοχής, αεροπορικών εισιτηρίων, διαμονής, διατροφής και προπόνησης με 350 Ευρώ σε 5 δόσεις ως τον αγώνα.

prosfora

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα