Το Grand Finale στα αεροβόλα από τον ΖΕΥΣ

By

Με έναν τελευταίο αγώνα την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, θα αποχαιρετήσει η Σκοπευτική Λέσχη «ΖΕΥΣ» τη σειρά αγώνων που διοργάνωσε στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα το διάστημα Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2012. Ένας αγώνας ο οποίος θα διεξαχθεί με τους νέους κανονισμούς, σε 3 σειρές, με ώρα έναρξης 15:45, 16:15 και 16:45 αντιστοίχως. Η κάθε σειρά θα έχει στη διάθεσή της 15 λεπτά προετοιμασίας και δοκιμαστικών βολών, καθώς και 1 ώρα και 30 λεπτά για τους άνδρες και 1 ώρας για τις γυναίκες, ώστε να ολοκληρώσουν τον αγώνα με 60 και 40 βολές αντίστοιχα.

Στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί ο τελικός, στον οποίο δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλοι οι παρευρισκόμενοι σκοπευτές. Οι διαδικασία βολών στον τελικό έχει ως εξής, όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της Λέσχης «ΖΕΥΣ»:

«Οι συμμετέχοντες θα ρίξουν 6 βολές χωρισμένες σε δύο τριάδες, με χρόνο 150 δευτερολέπτων ανά τριάδα. Στη συνέχεια οι βολές θα εκτελούνται μία-μία, με χρόνο 50 δευτερολέπτων ανά βολή. Ανά δύο βολές μετά τις αρχικές έξι, ο σκοπευτής με τη χαμηλότερη βαθμολογία θα αποχωρεί και η διαδικασία θα συνεχιστεί μέχρι να αναδειχτεί ο νικητής.»

Μετά την ολοκλήρωση και του τελικού, θα ακολουθήσουν οι απονομές με το ανάλογο φαγοπότι όπως συμβαίνει κάθε φορά από τον «ΖΕΥΣ».

Ένας αγώνας τον οποίο δεν θα πρέπει να χάσουν οι φίλοι των αγωνισμάτων του σταθερού στόχου.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα