Το τέταρτο και τελευταίο σεμινάριο ShooterSIS για την Δ΄ Ζώνη στο Ρέθυμνο το Σάββατο 26 Ιουλίου

By

 

 

[box_light]

Συνεχίζεται η εκπαίδευση στο πρώτο σύστημα διαχείρισης της σκοποβολής IPSC εν ονόματι ShooterSIS, με το τέταρτο και τελευταίο σεμινάριο να είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 26 Ιουλίου 2014 στο Ρέθυμνο.

[/box_light]

 

Το Σάββατο 26 Ιουλίου 2014 και έπειτα του σεμιναρίου των Stats Officers με εισηγητή τον Χρήστο Καθάρειο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 09.00 π.μ., θα διεξαχθεί το τέταρτο και τελευταίο εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Ρέθυμνο για όλους τους εκπροσώπους των σωματείων που ανήκουν στη Δ΄ Ζώνη (Κρήτη) και τα οποία δραστηριοποιούνται στα αγωνίσματα της σκοποβολής IPSC, ώστε να παρακολουθήσουν το σεμινάριο ShooterSIS, που αφορά τη διαχείριση της σκοποβολής IPSC.

Το σεμινάριο ShooterSIS θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο «Fortezza», το οποίο βρίσκεται στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου και στην οδό Μελισσινού 16. Απαραίτητο εργαλείο για τους συμμετέχοντες κρίνεται ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και απαραίτητο συνοδευτικό η εγγεγραμμένη βεβαίωση από τον Πρόεδρο του σωματείου για τον εκπρόσωπό του στο εκπαιδευτικό σεμινάριο, όπου και θα χρίζεται διαχειριστή του σωματείου για το σύστημα ShooterSIS.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα