Το Πρωτάθλημα Κέντρου – Περιφέρειας προ των πυλών…

By

Ήρθε για ακόμα μία χρονιά η ώρα για το Πρωτάθλημα Κέντρου-Περιφέρειας, όπου σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες θα διεξάγονται ταυτόχρονα τα αγωνίσματα των αεροβόλων όπλων, πιστόλι και τυφέκιο. Είναι ευκαιρία όλοι οι αθλητές να βρεθούν στο πρωτάθλημα και να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους σε μία διοργάνωση που θα καλύψει αγωνιστικά την Ελλάδα από άκρη σε άκρη.

Όσον αφορά το Κέντρο, οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα, οι αγώνες Βορείου Ελλάδος στο Σκοπευτήριο του Στρατοπέδου «Παύλος Μελάς» στη Θεσσαλονίκη και τέλος, οι αγώνες της Νοτίου Ελλάδος θα φιλοξενηθούν από το Σκοπευτήριο Αεροβόλων Όπλων Παγκρήτιου Σταδίου στο Ηράκλειο.

Τα σχόλια του περσινού πρωταθλήματος ήταν θετικά, καθώς καθιστά τη συμμετοχή των σκοπευτών της περιφέρειας πιο εύκολη. Ο περσινός όμως απολογισμός σχετικά με τη συμμετοχή από νέους και νέες κάτω των 20 ετών ήταν μη ικανοποιητικός, που αναμφισβήτητα οι νέοι αποτελούν το μέλλον της σκοποβολής. Ελπίζουμε φέτος οι νέοι να θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους και γιατί όχι, να ξεπεράσουν τον εαυτό τους!

Οι αγώνες φέτος, σε αντίθεση με την περσινή χρονιά, θα διαρκέσουν δύο ημέρες, στις 19 και 20 Οκτωβρίου, και οι επιδόσεις των σκοπευτών και σκοπευτριών που θα λάβουν μέρος στους αγώνες δεν θα ληφθούν υπόψη στη συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας. Θα συνεχίσουμε με νέα δημοσίευση μόλις αναρτηθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα των αγώνων.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα