Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Εθνικής Ομάδας σταθερού στόχου

By

Η συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας του σταθερού στόχου στα αεροβόλα όπλα θα πραγματοποιηθεί έπειτα από την διεξαγωγή και την υποχρεωτική συμμετοχή των σκοπευτών σε δύο αγώνες κριτήριο για την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Μόλις τέσσερις μήνες μακριά από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων, που θα διεξαχθεί στην Ουγγαρία στις 16 έως 26 Φεβρουαρίου, οι αθλητές θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους στους δύο αγώνες Κυπέλλου-πρόκρισης της Εθνικής Ομάδας που ακολουθούν στις 25-26 Νοεμβρίου και τις 09-10 Δεκεμβρίου 2017.

Η Εθνική Ομάδα που θα επιλεγεί να αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα λάβει μέρος και στους διεθνείς αγώνες αεροβόλων όπλων στο Μόναχο (27-28 Ιανουαρίου 2018) στα πλαίσια προετοιμασίας.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα