Τον πρώτο αγώνα του 2018 διοργανώνει ο Α.Σ.ΣΥ.Πειραιά στο σκοπευτήριο Σχιστού

By

Ο Αθλητικός Σκοπευτικός Σύλλογος Πειραιά (Α.Σ.ΣΥ.Π.) κάνει ποδαρικό στην έναρξη των αγώνων της νέας χρονιάς για τα αγωνίσματα του πήλινου στόχου, διοργανώνοντας τον πρώτο αγώνα compak sporting του 2018.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 με ώρα έναρξης 9.00 στο σκοπευτήριο Σχιστού και θα περιλαμβάνει 75 δίσκους και θα διεξαχθεί σε δύο αγωνιστικά γήπεδα με το σύστημα ομάδων βολής.

Οι βραβεύσεις, οι κατηγορίες και οι συμμετοχές θα πραγματοπιηθούν σύμφωνα με την υπ’ αριθ. Πρωτ. 316/8.1.2018 και το παράβολο συμμετοχής ανέρχεται στα 39 ευρώ.

Αρχιδιαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο Φαμέλης Νικόλαος, Διαιτητές είναι οι Ιορδάνης Κούσης και Δημήτριος Μπογιάκης, την Αγωνόδικος Επιτροπή θα αποτελούν οι Νικόλαος Κουλάκης, Ιωάννης Καραγιώργος και Δημήτριος Μπογιάκης. Ο εκπρόσωπος της ΣΚΟΕ που θα παραστεί στον αγώνα είναι ο Νικόλαος Κουλάκης.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα