Την Κυριακή ο 5ος αγώνας Compak Sporting στο Σχιστό

By

Το σκοπευτήριο Σχιστού διοργανώνει την Κυριακή 13/01/2013 τον 5ο κατά σειρά αγώνα compak sporting του πρωταθλήματός του. Ο αγώνας θα είναι 50 πιάτων με ώρα έναρξης 8:30 π.μ. και εκτιμώμενο πέρας στις 14:30, ανάλογα και με τον αριθμό των συμμετοχών. Οι συμμετοχές είναι ανοικτές μέχρι και την ημέρα του αγώνα και ώρα 10.00.

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής η νόμιμη άδεια κατοχής όπλου, σε ισχύ κατά το χρόνο τέλεσης κάθε αγώνα. Αποκλείεται  η συμμετοχή με κυνηγετικά όπλα  μήκους κάνης μικρότερου των 66 cm, επαναληπτικά (χράπα-χρούπα) καθώς και όσων φέρουν γεμιστήρα, ή έχουν διαμέτρημα μεγαλύτερο από cal.12.

Επιπλέον θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 16/01/2013, θα γίνει η κοπή της πίτας του σκοπευτηρίου μας και θα ήταν μεγάλη η χαρά μας να βρίσκεστε κοντά μας .

Για περαιτέρω πληροφορίες και συμμετοχές, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του Σκοπευτηρίου κ.Δημήτρη Μπογιάκη στα τηλέφωνα 210-4006327 και 6977400552.

Τον κανονισμό του πρωταθλήματος 2012 – 2013 και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site του Σκοπευτηρίου Σχιστού (http://www.sxistoshootingclub.gr)

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα