Τελικός Παγκόσμιου Κυπέλλου Compak Sporting: ο δυσκόλοτερος αγώνας της τελευταίας δεκαετίας

By

Με 750 συμμετοχές ρεκόρ διεξήχθη ο Τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου Compak Sporting στην Γαλλία, με την τριμελή εθνική ομάδα, αποτελούμενη από τους Κατσιώτη Παναγιώτη, Κοσσάρα Γεώργιο, Κοιλάκο Ιωάννη, να καλείται να συμμετάσχει στον δυσκολότερο αγώνα της τελευταίας δεκαετίας.

Παρόλο που η εθνική αγωνίστηκε με δύο αναπληρωματικούς σκοπευτές (Κοσσάρα Γεώργιο και Κοιλάκο Ιωάννη) κατάφερε να διατηρήσει το υψηλό μέσο όρο, που σημαίνει ότι πλέον η ομάδα έχει εναλλακτικές αθλητών υψηλών προδιαγραφών. Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι οι αγώνες Κυπέλλου της ΣΚΟΕ τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν αποδώσει καρπούς.

Μαζί με την τριμελή εθνική ομάδα βρέθηκαν στους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Τσαρουχάκης Παναγιώτης στην αγωνόδικο επιτροπή, καθώς και δύο Έλληνες διαιτητές στο shoot-off του τελικού, ο Σαπρίκης Κων/νος και ο Φαμέλης Νικόλαος.

Σήμερα το μεσημέρι η ελληνική αποστολή επιστρέφει στην Ελλάδα και δίνει ραντεβού στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Κύπρο το 2018!

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα