Τα στάδια του πρώτου αγωνα Level I του Σκοπευτικού Ομίλου ΑΨΙΔΑ στον Ασπρόπυργο

By

Τον πρώτο αγώνα σκοποβολής IPSC ετοιμάζει ο Σκοπευτικός Όμιλος ΑΨΙΔΑ στο ολοκαίνουργιο σκοπευτήριο Ασπροπύργου, το οποίο εξελίσσεται σε σκοπευτικό κέντρο, αφού ήδη διαθέτει γήπεδα πήλινου στόχου και στο μέλλον υπάρχουν προοπτικές και για τα αγωνίσματα του σταθερού στόχου, και όλα αυτά μόλις 10 λεπτά μακριά από το κέντρο της Αθήνας!

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής έξι (6) σταδίων, όπου θα φιλοξενηθούν τα αγωνίσματα της σκοποβολής IPSC (λειόκανο και πιστόλι), και σίγουρα αποτελεί λόγο για αγώνα! Έτσι, ο Σκοπευτικός Όμιλος ΑΨΙΔΑ προκήρυξε αγώνα Level I την ερχόμενη Κυριακή 22 Οκτωβρίου, ο οποίος θα περιλαμβάνει 5 στάδια των 75 φυσιγγίων. Το ανταπόκρισμα του κόσμου ήταν παραπάνω από θετικό και δείχνουν να αγκαλιάζουν την νέα δραστηριότητα του σκοπευτηρίου. Οι ενδαφερόμενοι σκοπευτές που θέλουν να συμμετάσχουν και να στηρίξουν τον πρώτο αγώνα του ομίλου μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο shooterSIS.gr.

Τα στάδια του αγώνα εμφανίζονται παρακάτω έτσι όπως διαμορφώθηκαν από τις πρόσφατες χωματουργικές εργασίες.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Διάφορα

Το Ανώτατο Αριστείο «Δημήτριος Βικέλας» της ΕΟΕ δόθηκε στον τέως Πρόεδρο της ΣΚΟΕ, Παύλο Κανελλάκη

Για πρώτη φορά απονεμήθηκε το Ανώτατο Αριστείο «Δημήτριος Βικέλας», το οποίο θέσπισε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), ώστε να τιμήσει...
Διαβάστε Περισσότερα