Τα αποτελέσματα των Πανελλήνιων Αγώνων Σκοποβολής στα πυροβόλα όλα των 25 και 50 μέτρων

By

Πραγματοποιήθηκε και το τελευταίο μέρος των Πανελλήνιων Αγώνων Σκοποβολής του σταθερού στόχου μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα και το σκοπευτήριο της Μαλακάσας. Τα αγωνίσματα που περιελάμβανε ήταν εκείνα με τα πυροβόλα όπλα και πιο συγκεκριμένα τα Τυφέκια Ανδρών και Γυναικών των 50 μέτρων και το Πιστόλι Ταχύτητας Ανδρών και το Πιστόλι Σπορ Γυναικών των 25 μέτρων.

Κατσίκης και Παπαχρήστου από δύο μετάλλια!

Ο Κατσίκης Χρήστος (ΔΕΗ) κατάφερε να αποσπάσει δύο διακρίσεις στους φετινούς Πανελλήνιους, ένα χρυσό στο πυροβόλο Τυφέκιο 3×40 Ανδρών και ένα ασημένιο μετάλλιο στο Τυφέκιο 0,22 Πρηνηδόν Ανδρών. Την πρώτη θέση στο τυφέκιο 0,22 πρηνηδόν κατέκτησε ο Λιόγρης Ευάγγελος (ΑΣΟΕΚΑΤΗ), αν και τερμάτισε 6ος στα προκριματικά κατάφερε να αποσπάσει την πρώτη θέση μόνο για 0,8!

Ακόμα μία σκοπεύτρια που παραμένει σταθερά στην κορυφή είναι η Παπαχρήστου Βασιλική (ΝΙΚΝΔΡΟΣ), αθλήτρια με μεγάλη εμπειρία η οποία κατάφερε να κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλια, ένα στο Τυφέκιο 0,22 Πρηνηδόν Γυναικών και ένα στο Τυφέκιο 3×20 Γυναικών.

Νεονάκης και Κασούμη ξανά στην κορυφή!

Ακόμα ένα Πανελλήνιο χρυσό μετάλλιο προστίθεται στις κατακτήσεις του Νεονάκης Νίκου (ΠΑΟ), ο οποίος κέρδισε την πρώτη θέση στο Πιστόλι Ταχύτητας Ανδρών, ενώ μία βδομάδα νωρίτερα είχε κερδίσει ξανά τον τίτλο του Πανελληνιονίκη για 5η φορά στο Στάνταρτ Πιστόλι Ανδρών.

Η Κασούμη Άγη (Α.ΚΑΣΟΥΜΗ ΕΑΣΟ) ξανά πρώτη στο Πιστόλι Σπορ Γυναικών κερδίζοντας τον τίτλο της Πανελληνιονίκη με ιδιαίτερη άνεση στους τελικούς, ωστόσο άνετα πέρασε πρώτη και στα προκριματικά.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Αποτελέσματα Πανελληνίων: Πιστόλι Ταχύτητας Α & Πιστόλι Σπορ Γ – 29-30.4.17

Αποτελέσματα Πανελληνίων: Τυφέκιο 0,22 Πρηνηδόν ΑΓ & Τυφέκιο Τριών Στάσεων ΑΓ – 29-30.4.17

 

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα