Τα αποτελέσματα του Level II στα Χανιά

By

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο πρωταθληματικός αγώνας Level IIαπό τον ΑΣΟΧ, χθες ημέρα Κυριακή, 11 Νοεμβρίου. Ο αγώνας είχε παράλληλα και επετειακό χαρακτήρα καθώς 20 χρόνια πριν, στις 12 Νοεμβρίου 1992, πραγματοποιήθηκε ο πρώτος επίσημος αγώνας του συλλόγου στο σκοπευτήριο του Σκινέ Κυδωνίας, το οποίο είχε μόλις πάρει την αρχική του μορφή.

Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 77 σκοπευτές, οι οποίοι κατά γενική ομολογία συνάντησαν έναν οργανωμένο αγώνα με καλοσχεδιασμένα στάδια από τα οποία δεν έλειπαν οι προκλήσεις, ενώ έδιναν και τη δυνατότητα διαφορετικών τρόπων εκτέλεσης στους αγωνιζόμενους. Το θετικό για τον αγώνα ήταν πως σε αντίθεση με τα Χανιά όπου ψιχάλιζε, στην περιοχή του σκοπευτηρίου ο καιρός έμεινε σταθερός και δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Αξίζει να σημειωθεί πως το παρόν έδωσαν και ο Δήμαρχος Χανίων, Μαλανδράκης Γιάννης, και ο Αντιδήμαρχος, Δασκαλάκης Νίκος, οι οποίοι υποσχέθηκαν τη στήριξή τους στις προσπάθειες του ΑΣΟΧ όπως άλλωστε είχε κάνει 20 χρόνια πριν και ο τότε Κοινοτάρχης με την πρωτοποριακή ενέργειά του για εκείνα τα χρόνια, να παραχωρήσει το χώρο του σκοπευτηρίου. Μάλιστα για το λόγο αυτό, στον αγώνα της Κυριακής ο ΑΣΟΧ τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον τότε Κοινοτάρχη, ο οποίος και παρευρέθηκε στο σκοπευτήριο.

Στα καθαρά αγωνιστικά θέματα και στη κατηγορία Production ο Τσίβης Κωνσταντίνος του ΣΚΟΡ πήρε την πρώτη θέση με μικρή διαφορά από τον Κουτάντο Εμμανουήλ του ΣΟΑΡΚΑΛ, ενώ στην τρίτη θέση ακολούθησε ο Σαμαριτάκης Εμμανουήλ του ΣΚΟΡ. Στην κατηγορία Standard, ο Ρουμελιωτάκης Κωνσταντίνος του ΣΚΟΙΕΡ δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την πρώτη θέση με δύο αθλητές του ΣΚΟΛΕΚ να βρίσκονται στη δεύτερη και τρίτη θέση, τον Αρώνη Θεμιστοκλή  και τον Τσισκάκη Εμμανουήλ, αντίστοιχα. Συνεχίζοντας, πολύ έντονο συναγωνισμό είχαμε στην κατηγορία Open αφού και οι τρεις πρώτες θέσεις κρίθηκαν σε λιγότερο από μισή ποσοστιαία μονάδα τοις εκατό! Συγκεκριμένα, ο Τυράκης Ιωάννης του ΣΟΑΡΚΑΛ ανέβηκε στην πρώτη θέση του βάθρου με τον Βλαμάκη Γεώργιο του ΑΣΟΧ να ανεβαίνει στη δεύτερη θέση με 99.78% ενώ στη τρίτη θέση του βάθρου πάλι με πολύ μικρή διαφορά ανέβηκε ο Δρακάκης Παναγιώτης του ΑΣΟΧ με 99.31%! Τέλος, στην κατηγορία Classic είχαμε μόνο μία συμμετοχή του Χαλκιαδάκη Δικαιοκράτη από τον διοργανωτή σύλλογο ΑΣΟΧ και στην κατηγορία Revolver τρείς, του Καυκαλά Γεώργιου του ΣΟΑποκώρονας, του Καραγιαννάκη Ιωσήφ του ΣΟΚαλής Συκιάς και του Πατεράκη Μιχαήλ από το Μαλεβίζι, όλοι τους αναφερόμενοι σύμφωνα με τη σειρά απόδοσής τους. Να σημειώσουμε πως οι πρώτοι νικητές τιμήθηκαν όλοι με αναμνηστικές πλακέτες οι οποίες έγραφαν 20 χρόνια ΑΣΟΧ.

Τα αποτελέσματα του αγώνα:

LII 11-11-12 Overal

LII 11-11-12 Stages

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα