Τα αποτελέσματα του δεύτερου αγώνα του πρωταθλήματος ΑΣΣΕΕΑΣ

By

Ο δεύτερος αγώνας του πρωταθλήματος αεροβόλων όπλων του Αθλητικού Σκοπευτικού Συλλόγου Εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΑΣΣΕΕΑΣ) πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου στο σκοπευτήριο αεροβόλων όπλων που διατηρεί στις εγκαταστάσεις των ΕΑΣ.

Οι συμμετοχές δεν είχαν την αναμενόμενη προσδοκία του συλλόγου αν και πραγματοποίησε κίνηση υποστήριξης προς τους ανέργους σκοπευτές που θέλουν να συμμετάσχουν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα,  καθώς οι αποδεδειγμένα άνεργοι θα συμμετέχουν στους αγώνες του πρωταθλήματος εντελώς δωρεάν.

Στο αεροβόλο τουφέκι ανδρών ξεχώρισε ο Δήμου Αντώνιος (Π.Μελάς) με 567/600, στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών η Αθανασοπούλου Γεωργία (ΑΣΣΕΕΑΣ) με 361/400 και τέλος στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών ο Μαστροδημητρόπουλος Γεώργιος (ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ) με 564/600.

Παρακάτω εμφανίζονται τα αναλυτικά αποτελέσματα:

5.11.2013_PINAKES_ASSEEAS

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα