Τα αποτελέσματα του αγώνα σταθερού στόχου από τη ΣΚΟΛΕΚ

By

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου διεξήχθη αγώνας σταθερού στόχου στο Εθνικό Σκοπευτήριο Χανιών με διοργανωτή τη Σκοπευτική Λέσχη Κρήτης (ΣΚΟ.ΛΕ.Κ), όπου οι 27 σκοπευτές και σκοπεύτριες συμμετείχαν στα αγωνίσματα κεντρικής πυροδότησης ανδρών – γυναικών και στο πιστόλι στάνταρ ανδρών. Τα σωματεία που υποστήριξαν τον αγώνα ήταν τα εξής έξι: ΣΚΟ.ΛΕ.Κ, ΜΗΡΙΟΝΗΣ, ΣΚ.Ο.Α.Χ, ΖΕΥΣ ΧΑΝΙΩΝ, Σ.Ο. ΑΠΟΚΟΡΩΝΑΣ και ΣΚ.Ο.ΡΕ.

Όσον αφορά τον αγώνα στο πιστόλι στάνταρ, την πρώτη θέση την κέρδισε ο Νεονάκης Νικόλαος (ΣΚ.Ο.ΡΕ) με επίδοση 547/600, τη δεύτερη ο Νινολάκης Νικόλαος (ΣΚΟ.ΛΕ.Κ) 533/600 και την τρίτη ο Φραδελάκης Γεώργιος (ΣΚΟ.ΛΕ.Κ) 519/600.

Στο πιστόλι κεντρικής πυροδότησης της κατηγορία ανδρών, την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέλαβε για δεύτερη φορά στον ίδιο αγώνα ο Νεονάκης Νικόλαος (ΣΚ.Ο.ΡΕ) με επίδοση 568/600, τη δεύτερη θέση ο Μανουδάκης Ιπποκράτης (ΣΚΟ.ΛΕ.Κ.) με επίδοση 417/600 και την τρίτη ο Παϊτάκης Ιωάννης (ΣΚΟ.ΛΕ.Κ) με επίδοση 340/600.

Στην κατηγορία των νεανίδων είχαμε μια ευχάριστη έκπληξη με πολλά υποσχόμενα αθλήτρια για το μέλλον την Μουντάκη Ειρήνη-Μαριάνθη (ΣΚΟ.ΛΕ.Κ) που στον πρώτο της αγώνα πέτυχε την αξιοσημείωτη επίδοση 378/600.

 Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

25.02.2014_SKOLEK

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα