Τα έδωσε όλα ο ΣΚΟΝΚ στο 13o Κύπελλο Φιλίππου!

By

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε το 13ο Κύπελλο Φιλίππου το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Καβάλα, ιδιαίτερα όσον αφορά την υπερπροσπάθεια της διοίκησης του σωματείου να εξυπηρετήσει τους σκοπευτές που τίμησαν αυτόν τον ιστορικό θεσμό. Το σκοπευτήριο είχε αναβαθμιστεί αισθητά ώστε να υποδεχτεί σκοπευτές από όλη την Ελλάδα, με το σωματείο να δείχνει σεβασμό τόσο στον χώρο του όσο και στους σκοπευτές που βρέθηκαν εκεί.

Παρόλο που οι δηλωθέντες σκοπευτές είχαν ξεπεράσει τους 140 (βάσει δηλώσεων που στάλθηκαν και στο σωματείο), τελικώς στον αγώνα παρευρέθηκαν 105 σκοπευτές, με το ShooterSIS να πέφτει αρκετά κοντά καθώς μέσω αυτού είχαν δηλωθεί 113 σκοπευτές. Τα στάδια απέσπασαν πολύ καλές κριτικές, οι σκοπευτές τα χάρηκαν και ο αγώνας είχε πολύ καλή ροή, προβλήματα όμως στην γραμματεία αποτελεσμάτων έφεραν τις απονομές να πραγματοποιούνται μετά τις 18:00 το απόγευμα με τους περισσότερους από τους μισούς σκοπευτές να έχουν αποχωρήσει! Η υπερβολική καθυστέρηση στην έκδοση των αποτελεσμάτων είναι και το μοναδικό μελανό σημείο της διοργάνωσης καθώς το μεγάλο επίπεδο του αγώνα (Level III) δεν επιτρέπει να μην υπάρχει η πρόνοια για λύσεις backup, τόσο σε επίπεδο δεδομένων όσο ακόμη και σε επίπεδο υλικού (hardware).

Το σωματείο έδειξε για ακόμη μία φορά τη φιλοξενία του και τη διάθεσή του για διοργάνωση ενός αγώνα υψηλού επιπέδου. Παρ’ όλη την καθυστέρηση των αποτελεσμάτων, κάτι που δεν μπορεί να χρεωθεί το σωματείο αλλά η γραμματεία αποτελεσμάτων, οι σκοπευτές μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τη διοργάνωση και το αναβαθμισμένο σκοπευτήριο. Τα υλικά του αγώνα μπορεί να ήταν ελαφρώς «κουρασμένα» μετά από τόσα χρόνια εργασίας, όλα αυτά όμως μπορούν να αποτελούν παρελθόν στο 14ο Κύπελλο Φιλίππου που έχει ανακοινωθεί ήδη για το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2016!

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα