Τέσσερις ημέρες απέμειναν μέχρι τη λήξη των συμμετοχών – Πανελλήνιος IPSC 2014

By

Μόλις τέσσερις ημέρες πριν από τη λήξη των συμμετοχών η οποία και πρόκειται να πραγματοποιηθεί σε 3 ημέρες και 20 ώρες από τη δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης. Οι διοργανωτές θέλουν να ενημερώσουν τους σκοπευτές που επιθυμούν να λάβουν μέρος στον αγώνα τους ότι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές αυστηρά και μόνο μέσω του συστήματος ShooterSIS (www.shootersis.gr). Αν αντιμετωπίζετε το οποιοδήποτε πρόβλημα με τη δήλωση της συμμετοχής σας, η ομάδα του ShooterSIS είναι στην διάθεσή σας καθημερινά στο τηλ. 2610 420422.

Όσοι φρόντισαν ήδη να εγγραφούν στον αγώνα τότε σίγουρα θα βρουν χρήσιμες τις παρακάτω πληροφορίες:

Η ΑΝΕΚ χορηγεί εκπτωτικά εισιτήρια της τάξεως του 50%, για έως 50 άτομα και έως 30 οχήματα, που θα ταξιδέψουν στην γραμμή Πειραιά – Σούδα – Πειραιά, από τις 22/9 έως την 01/10. Η παραπάνω παροχή περιλαμβάνει καμπίνες ανάλογα την διαθεσιμότητα . Για τις κρατήσεις και την έκδοση των εισιτηρίων παρακαλούμε να απευθυνθείτε έγκαιρα στο Τμήμα Κρατήσεων στον Πειραιά στο τηλ: 210 4197420.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι δικαιούχοι σας γνωρίζουμε ότι πρέπει να επιδεικνύουν την σκοπευτική τους ταυτότητα και την Προκήρυξη του Αγώνα. Τα εισιτήρια θα αναγράφουν το ORDER NO: 14/1080/Ο50/TR/IS και μπορούν να παραληφθούν από το Κεντρικό Πρακτορείο της ΑΝΕΚ στον Πειραιά (Ακτή Κονδύλη 24, τηλ: 210 4197400), ή από το Κεντρικό Πρακτορείο της ΑΝΕΚ στη Σούδα (Πλ. Σούδας, τηλ. 28210-80050) με προσκόμιση της παρούσας επιστολής.

Υ.Γ.: Όσοι τελικώς δεν θα συμμετάσχουν στον αγώνα παρακαλούνται να ενημερώσουν άμεσα το ShooterSIS με την ακύρωση της συμμετοχής τους με σκοπό τη διευκόλυνση των διοργανωτών. Όσοι δεν γνωρίζουν πώς να το πράξουν παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 2610 420422.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα