Τέλεια οργάνωση, πολύ καλή συνεργασία και θετικές εντυπώσεις..

By

Ο κ.  Gary Anderson, αντιπρόεδρος της ISSF, και ο γενικός γραμματέας Franz Schreiber, εξέφρασαν τα θετικά τους σχόλια για τον πρώτο αγώνα του φετινού  Παγκοσμίου Κυπέλλου, για τα αγωνίσματα του τυφεκίου και πιστολιού, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην Changwon της Κορέας, από τις 2 εώς τις 10 Απριλίου. “Τέλεια οργάνωση, πολύ καλή συνεργασία και θετικές εντυπώσεις”, ήταν τα ακριβή λόγια του αντιπροέδρου κ.  Gary Anderson, ο οποίος μάλιστα απένειμε και στην τοπική οργανωτική επιτροπή, το Δίπλωμα Τιμής της ISSF, εκ μέρους του προέδρου της, κ. Vazquez Raña.

Σε παρόμοιο μήκος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του γ.γραμματέα της ISSF , κ. Franz Schreiber, δηλώνοντας πως οι φίλοι της Κορεάτικης Σκοπευτικής Ομοσπονδίας και της πόλης της Changwon, διοργάνωσαν, για μια ακόμη φορά, έναν όμορφο αγώνα, με όλους τους συμμετέχοντες να απολαμβάνουν την φιλοξενία των Κορεατών, ενώ πρόσθεσε πως οι τελικοί που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλου μεγέθους αγώνα στα αγωνίσματα του τυφεκίου και πιστολιού, ήταν πολύ συναρπαστικοί και ενδιαφέροντες.

Τέλος να τονίσουμε πως στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 300 αθλητές από 30 χώρες και πως ο επόμενος αγώνας Παγκοσμίου Κυπέλλου για τα αγωνίσματα του τυφεκίου και πιστολιού θα λάβει χώρα στις 4 Μάη, στο Fort Benning της Georgia, στις Η.Π.Α.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα