Στις 13 – 15 Φεβρουαρίου η HIT Show στη Vicenza της Ιταλίας!

By

Με πάνω από 30.600 επισκέπτες και 314 εκθέτες, η HIT Show που διεξήχθη πέρυσι στη Vicenza της Ιταλίας, έδειξε ότι αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για τον κόσμο της σκοποβολής, των όπλων και όλων των συναφών ειδών.

Θέλοντας να συνεχίσει στο ίδιο και υψηλότερο επίπεδο, η ΗΙΤ Show διεξάγεται και φέτος στο εκθετικό κέντρο της Vicenza, από τις 13 μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου, με τους λάτρεις του αντικειμένου να έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν μέσα σε 35.000 τ.μ γεμάτα με προϊόντα όπλων, πυρομαχικών, οπτικών, σχετικά προϊόντα τεχνολογίας, αλλά και προϊόντα υποδημάτων και ρουχισμού. Συνοπτικά η έκθεση καλύπτει όλες τις πτυχές της σκοποβολής, τόσο τους αθλητές, αλλά και τους κυνηγούς ή τους συλλέκτες, ακόμα και τα σώματα ασφαλείας.

Ήδη πάντως, οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες συμμετοχής τους, ενώ η χώρα της Ιταλίας αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για όποιον θέλει να επισκεφθεί την έκθεση. Ενδιαφέρον είναι και το γεγονός πως υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής πολλών προϊόντων, αφού έχει προβλεφθεί σχετικός χώρος.

Κατεβάστε στο παρακάτω link το pdf σρχείο της επίσημης παρουσίασης:

HIT Show παρουσίαση

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα