Στη διάρκεια των αγώνων για το «Κύπελλο Μάχης της Κρήτης»

By

[box_light]

Η ΣΚΟΕ δεξιώθηκε τη ΣΚΟΚ 

[/box_light]

 

Με την ευκαιρία της παρουσίας των προέδρων της ΣΚΟΚ Δημήτρη Λόρδου και της ΣΚΟΛΕΥ Λάκη Ψημολοφίτη, στα Χανιά για τους Πανελλήνιους Αγώνες Σκοποβολής «Κύπελλο Μάχης της Κρήτης», ο πρόεδρος της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Παύλος Κανελλάκης παρέθεσε δείπνο προς τιμή της κυπριακής αποστολής, στο οποίο παρακάθησαν επίσης, ο πρόεδρος του διοργανωτή Σκοπευτικού Συλλόγου «Ο ΒΑΡΔΑΣ» Χανίων, Νίκος Καραμπινάκης και ο πρόεδρος της ΣΚΟΛΕΚ Μανώλης Κουριδάκης.

Στη διάρκεια του δείπνου, ο πρόεδρος της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας απένειμε τιμητικές πλακέτες, στον Παύλο Κανελλάκη, για τη μακρόχρονη συνεργασία του, καθώς και στους προέδρους του ΒΑΡΔΑ και της ΣΚΟΛΕΚ, οι οποίοι με τη συνεργασία της ΣΚΟΚ και της ΣΚΟΛΕΥ προγραμματίζουν να διοργανώνουν στο εθνικό σκοπευτήριο Χανίων διεθνείς σκοπευτικούς αγώνες.

Η πρώτη μέρα των αγώνων

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται στο εθνικό σκοπευτήριο Χανίων, ο αγώνες για το «Κύπελλο Μάχης της Κρήτης», όπου παίρνουν μέρος 95 αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και την Κύπρο. Την πρώτη μέρα των αγώνων, με τη συμπλήρωση των 75 δίσκων, στο τραπ προηγούνταν τρεις αθλητές με 67 επιτυχίες. Οι Νικόλαος Κοντέκας, Ιωάννης Χατζητσακίρογλου και Λάμπης Γκαρλής. Από πλευράς ΣΚΟΛΕΥ, ο Κώστας Τάττης βρισκόταν στην έβδομη θέση με 65/75, ενώ ο Αγαθόπουλος Πασχάλης είχε 62/75 και ο Γιαννάκης Μελετίου 61/75. Στο σκητ, οι έλληνες διεθνείς Ευθύμιος Μίτας, Νίκος Μαυρομμάτης και Θεόδωρος Περατικός βρίσκονταν επικεφαλής με 72/75, ενώ ο αθλητής της ΣΚΟΛΕΥ Χάρης Αντωνιάδης είχε 57/75. Στην αποστολή της ΣΚΟΛΕΥ συμμετέχουν επίσης και οι διαιτητές Ευτύχιος Λοΐζου και Σωτήρης Μεσαρίτης που κλήθηκαν από τους διοργανωτές για να βοηθήσουν στη φετινή διοργάνωση.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα