Στην 8η θέση σκητ εφήβων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ο Χαλκιαδάκης Χαράλαμπος

By
Για ένα πόντο εκτός τελικού ο Χαλκιαδάκης Χαράλαμπος στο σκητ εφήβων

Η εθνική ομάδα σκητ ανδρών και εφήβων ολοκλήρωσε την εμφάνισή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που πραγματοποιείται στην πόλη του Αζερμπαϊτζάν, το Μπακού. Η τριάδα ανδρών και η μοναδική συμμετοχή στους εφήβους υπό της οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή, Γιώργου Σαλαβαντάκη, έκαναν μία αξιοπρεπή εμφάνιση παρά τον έντονο συναγωνισμό και τις πολλές ισοβαθμίσεις μέχρι την ανάδειξη του νικητή.

Ο Χαλκιαδάκης Χαράλαμπος έκανε καλή είσοδο με επίδοση 23-25-23, ωστόσο την δεύτερη ημέρα έμεινε σταθερός στους 22 πόντους και στις δύο προσπάθειες, καταφέρνοντας συνολική επίδοση 115/125. Επίδοση που τον κατέταξε στην 8η θέση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και μόλις ένα βαθμό μακριά από την πρόκριση για τον τελικό των έξι αθλητών!

Στο σκητ ανδρών ο Μάκης Μίτας, ο Νίκος Μαυρομμάτης και ο Γιάννης Γκογκολάκης ρίχτηκαν στη μάχη με καλά νούμερα, αν και δεν κυμάνθηκαν στις επιδόσεις που τους έχουν χαρίσει μετάλλια, ωστόσο οι επιδόσεις τους θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν σταθερές με τον Γκογκολάκη να αποτελεί εξαίρεση, αφού έφερε βαθμολογία από 21 έως και 25/25. Μαζί τους αλλά ως ανεξάρτητη συμμετοχή ήταν και ο Εξάρχου Αλέξανδρος.

Ολοκληρώθηκε η αποστολή της εθνικής μας ομάδας και σήμερα αναχωρεί σύσσωμη από το Μπακού η εθνική ομάδα πήλινου στόχου.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα