Στην Ρόδο ο μεγαλύτερος αγώνας της χρονιάς από τον ΣΚΟΡ. Θα διεξαχθεί παρόλα τα εμπόδια!

By

Ο μεγαλύτερος αγώνας της χρονιάς θα διεξαχθεί φέτος τον Μάιο στην Ρόδο με διοργανωτή τον Σκοπευτικό Όμιλο Ρόδου στο σκοπευτήριο που διατηρεί στον Καλαμώνα. Παρόλες τις τελευταίες εξελίξεις που θέλουν τα πράγματα να μην πηγαίνουν όπως αρχικά είχαν σχεδιαστεί (διοργάνωση του αγώνα από την Extreme Squad), ο Σκοπευτικός Όμιλος Ρόδου σεβόμενος τους σκοπευτές που ήδη έχουν κλείσει τα εισιτήρια τους, ξεπερνάει τα εμπόδια και αναλαμβάνει να διοργανώσει αυτό τον μεγάλο αγώνα με την επωνυμία Mediterranean Extreme Open 2017. Άλλωστε η εμπειρία υπάρχει καθώς στην Ρόδο υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Κώστας Χαλκιόπουλος και ο Νίκος Καβουκλής, που έχουν συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της σκοποβολής στη χώρα μας, ο καθένας από το πόστο του.

Ο αγώνας βρίσκεται ήδη στο ημερολόγιο της IPSC και δεν πρόκειται να αφαιρεθεί. Ο διοργανωτής σεβόμενος τους Έλληνες και ξένους αθλητές που έχουν κάνει κράτηση των εισιτηρίων τους αλλά και την τροποποίηση του προγράμματος των πρωταθληματικών αγώνων για τη διοργάνωση αυτού του μεγάλου αγώνα, αποφάσισε ομόφωνα ότι θα διοργανώσει τον αγώνα όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί. Σε επικοινωνία του Shooters με τον Κώστα Χαλκιόπουλο, μας διαβεβαίωσε ότι θα είναι εξίσου ποιοτικός αφού το σωματείο της Ρόδου διαθέτει την εμπειρία, τα υλικά και το μεράκι, να διοργανώσει μία υψηλού επιπέδου διοργάνωση.

Μπορεί η Extreme Squad να επέλεξε για άγνωστους λόγους να μην συμμετέχει στη διοργάνωση, σε κάθε περίπτωση ο αγώνας που πρόκειται να διεξαχθεί θα είναι εξίσου ποιοτικός και με μεγάλο ενδιαφέρον για τη χώρα μας. Το Shooters θα σας κρατάει ενήμερους για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγώνα.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα