Σκοπευτικοί αγώνες «Τα Κωνσταντινίδεια»

By

Τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου

στο σκοπευτήριο “BERETTA” στο Μονάγρι

Την ερχόμενη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου, θα διεξαχθούν στο σκοπευτήριο “BERETTA” στο Μονάγρι, οι ετήσιοι φιλανθρωπικοί σκοπευτικοί αγώνες «Τα Κωνσταντινίδεια», στη μνήμη Χριστόφορου και Όλγας Κωνσταντινίδη και τα καθαρά έσοδα, όπως κάθε χρόνο, θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Οι αγώνες θα είναι σε σύνολο 30 δίσκων και το κόστος συμμετοχής έχει καθοριστεί στα 15 ευρώ, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα για RE-ENTRY με 10 ευρώ. Με κάθε συμμετοχή, ο διαγωνιζόμενος θα εξασφαλίζει κι ένα λαχνό για την κλήρωση που θα γίνει στις 28 Οκτωβρίου και ο τυχερός θα κερδίσει ένα ιταλικό όπλο “BERETTA DT-11”. Στους νικητές της πρώτης συμμετοχής θα απονεμηθούν βαρύτιμα έπαθλα ως εξής:

1ος – 6ος Σκοπευτής

1ος – 6ος Κυνηγός

1ος – 3ος Έφηβος

1ος – 3ος Βετεράνος

Ο νικητής της γενικής κατάταξης (OVERALL) θα κερδίσει μια διανυκτέρευση για δυο άτομα στο ξενοδοχείο “FOUR SEASONS” στη Λεμεσό, ενώ οι 8 πρώτοι στο RE-ENTRY θα διαγωνιστούν σε αγώνα «ξαφνικού θανάτου» και ο νικητής θα κερδίσει ένα φλομπέρ.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα