Σκητ και τραπ ανδρών: Άνδρες …επί σκοπώ

By

[box_light]

Η Κύπρος συμμετέχει με πλήρεις ομάδες ανδρών και εφήβων και στα δυο αγωνίσματα

[/box_light]

 

Με τους πρώτους 75 δίσκους στα αγωνίσματα σκητ και τραπ ανδρών, εφήβων και βετεράνων συνεχίζονται σήμερα στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο στα Λατσιά, οι διεθνείς αγώνες του “CYPRUS GRAND PRIX 2014”. Οι αθλητές θα κτυπήσουν σήμερα τις τρεις πρώτες πούλες τους (75 δίσκοι) ενώ αύριο Κυριακή θα ολοκληρώσουν τον αγώνα με τις υπόλοιπες δυο πούλες (50 δίσκοι). Στους αγώνες όπου παίρνουν μέρος κορυφαία ονόματα της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας σκοποβολής, η Κύπρος συμμετέχει με πλήρεις ομάδες ανδρών και εφήβων και στοχεύει τόσο σε ατομικές όσο και ομαδικές διακρίσεις.

Στην ομάδα του σκητ ανδρών στελεχώνουν οι διεθνείς σκοπευτές μας Κωνσταντίνος Περικλέους, Αντώνης Ανδρέου και Τάσος Χαπέσιης, ενώ οι νεαροί Νικόλας Βασιλείου, Στέφανος Νικολαΐδης και Νίκος Βάκη θα απαρτίζουν την εθνική εφήβων. Στην ομάδα του τραπ ανδρών συμμετέχουν οι διεθνείς Μάριος Σοφοκλέους, Αχμέτ Ρατίπ και Άδωνης Μυλωνάς και στην ομάδα του τραπ εφήβων ενώ οι νεαροί Μιχάλης Ηλία, Πέτρος Αναστασίου και Ευτύχιος Σωτηρίου.

O Δ. Λόρδος στους Μεσογειακούς

Εν τω μεταξύ, ενώ στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο βρίσκονται σε εξέλιξη οι αγώνες του μεγαλύτερου γκραν πρι στον κόσμο, στα γραφεία της ΣΚΟΚ, έφθασε επιστολή του προεδρείου της Διεθνούς Ομοσπονδίας ISSF, με την οποία κοινοποιείται έγκριση της Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων, για διορισμό του προέδρου της ΣΚΟΚ, Δημήτρη Λόρδου ως Τεχνικού Επιθεωρητή των αγωνισμάτων κυνηγετικού όπλου (τραπ, σκητ, διπλό τραπ) στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2017, που θα γίνουν στην πόλη Τραβόνα της Ισπανίας.

Ο διορισμός του κ. Λόρδου στο σημαντικό αυτό πόστο της κορυφαίας Μεσογειακής αθλητικής διοργάνωσης, που αποτελεί συνέχεια άλλων προηγούμενων διορισμών του ίδιου και άλλων αξιωματούχων της ΣΚΟΚ σε μεγάλες διοργανώσεις (πανευρωπαϊκές, παγκόσμιες και ολυμπιακές), ενισχύει την άποψη που θέλει την Κύπρο ως «μεγάλη δύναμη» στο χώρο της παγκόσμιας σκοποβολής. Αυτό βέβαια, σε συνδυασμό με τις μεγάλες διοργανώσεις που αναλαμβάνονται και διεξάγονται στην Κύπρο, αλλά και με τις αξιόλογες διακρίσεις των αθλητών της κυπριακής σκοποβολής.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα