Σε ένα μήνα ο Πανελλήνιος Αγώνας Σκοποβολής IPSC Λειόκανων Όπλων (shotgun)

By

Ο Πανελλήνιος Αγώνας Σκοποβολής IPSC Λειόκανων Όπλων (Shotgun) απέχει μόλις ένα μήνα από την ημερομηνία διεξαγωγής του, 14-15 Οκτωβρίου 2017. Ο διοργανωτής Σύλλογος Καταδρομέων Βορείου Ελλάδος έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες στο σκοπευτήριο Π.Β. Νάρρες Θεσσαλονίκης, όπου θα φιλοξενηθεί ο πολυαναμενόμενος αγώνας.

Ο αγώνας αποτελείται από 12 στάδια των 150 φυσιγγίων -εκ των οποία αναλυτικά θα είναι Birdshots: 118, Slugs: 18 και Bukshots: 14, τα οποία απαιτείται να ολοκληρωθούν σε μία ημέρα. Αν και δεν έχουν αναρτηθεί ακόμα τα στάδια στο shootersis.gr, μπορούμε να πούμε ότι παραμένουν το ίδιο ενδιαφέροντα με βάση τους αγώνες που μας έχει συνηθίσει ο διοργανωτής σύλλογος.

Οι δηλώσεις συμμετοχής κλείνουν την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017 και όλοι οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να λάβουν μέρος θα πρέπει να στείλουν την δήλωσή τους είτε στο FAX 2310 832 715 ή μέσω της πλατφόρμας shootersis.gr.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα