Το πρώτο σεμινάριο ShooterSIS για την Γ΄ Ζώνη στην Αθήνα το Σάββατο 22/03

By

[box_light]

Ήρθε για να μείνει! Το πρώτο σύστημα διαχείρισης της σκοποβολής IPSC εν ονόματι ShooterSIS πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στη σκοπευτική σκηνή το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 στην Αθήνα.

[/box_light]

Το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 και ώρα 10.00 π.μ. οι πόρτες του Athenian Callirhoe Exclusive Hotel θα ανοίξουν για τους όλους τους εκπροσώπους των σωματείων που ανήκουν στη Γ΄ Ζώνη (Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησος, Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) και τα οποία δραστηριοποιούνται στα αγωνίσματα της σκοποβολής IPSC, ώστε να παρακολουθήσουν το σεμινάριο ShooterSIS, που αφορά τη διαχείριση της σκοποβολής IPSC.

Το σεμινάριο του ShooterSIS θα φιλοξενηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, The Athenian Callirhoe Exclusive Hotel, το οποίο βρίσκεται στην Λεωφ. Καλλιρρόης 32 & Πετμεζά, σε πολύ κοντινή απόσταση από το ιστορικό κέντρο της πόλης και επωφελείστε από την εγγύτητά του σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς που το καθιστούν εύκολα προσβάσιμο.

Αναρωτιέστε τι είναι το ShooterSIS; Ποιους μπορεί να ωφελήσει; Δείτε τι καινοτόμες δυνατότητές του!

 [tube]Ma6pwU4DCW4[/tube]

Δείτε την εγκύκλιο από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος: PROSKLHSH_SHOOTERSIS

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα