Σεμινάριο Δοκίμων Εθνικών Κριτών στη σκοποβολή IPSC κατά τη διάρκεια του Πανελλήνιου Αγώνα

By

Σεμινάριο Δοκίμων Εθνικών Κριτών στη σκοποβολή IPSC ανακοινώθηκε από τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΣΚΟΕ), το οποίο πρόκειται να διεξαχθεί την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, μόλις μία ημέρα πριν την έναρξη του Pre-Match του Πανελλήνιου Αγώνα Όπλων Χειρός.

Το θεωρητικό μέρος του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και ώρα 09.00 στο ξενοδοχείο «Μαντάς» (διεύθυνση: Οικονόμου και Δαμασκηνού 1, Λουτράκι) και από Παρασκευή έως και Κυριακή θα γίνει η εφαρμογή των όσων διδάκτηκαν εκτελώντας χρέη κριτών στον Πανελλήνιο Αγώνα που θα λάβει χώρα στην Κόρινθο. Η αναβάθμιση των επιτυχόντων σε βαθμό του Εθνικού Κριτή θα γίνει εφόσον κριθούν επαρκείς από τους εισηγητές του σεμιναρίου.

Στο σεμινάριο θα μπορέσουν να συμμετάσχουν έως 30 ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι θα επιλεγούν με σειρά προτεραιότητας και με βάση την εμπειρία τους στη σκοποβολή IPSC (πρακτική σκοποβολή) και εφόσον έχουν συμμετοχή σε τουλάχιστον τρεις αγώνες.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι και την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 στο skoe-eteps@skoe.gr συμπεριλαμβάνοντας ένα σύντομο βιογραφικό, από το οποίο να φαίνεται η συμμετοχή σε τρεις αγώνες IPSC.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα