Σεμινάριο για stats officers την Κυριακή 03/03

By

Σεμινάριο για τους υπεύθυνους STATS OFFICERS στη γραμματεία αγώνων όσον αφορά τη σκοποβολή I.P.S.C. διοργανώνει η ΣΚ.Ο.Ε. την πρώτη Κυριακή του Μαρτίου, 03/03/2013, στην Αθήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι και τα σωματεία, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής καθώς φέρουν ανανεωμένο για το τρέχον έτος Δελτίο Σκοπευτή και ταυτότητα Ε.Τ.Ε.Π.Σ., μπορούν να στείλουν τις δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία της Ομοσπονδίας ως τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 12.οο μ.μ. Επίσης, το χρηματικό παράβολο των 20,00 € θα πρέπει να καταβληθεί στο λογαριασμό της Εθνικής Τραπέζης της ΣΚΟΕ/ΕΤΕΠΣ: 080/480766-92 και το καταθετηρίο να αποσταλεί στα γραφεία της ΣΚ.Ο.Ε. μαζί με τη δήλωση συμμετοχής.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως οι συμμετέχοντες θα πρέπει απαραιτήτως να είναι εφοδιασμένοι με φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της εκπαίδευσης. Με νέα ανακοίνωση, με βάση το δελτίο τύπου της ΣΚ.Ο.Ε., θα σας ενημερώσουμε για το χώρο διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα