Ρεκόρ συμμετοχών στην Καβάλα το Σαββατοκύριακο!

By

Το σκοπευτικό ενδιαφέρον εστιάζεται στην περιοχή της Καβάλας για το Σαββατοκύριακο, σε έναν αγώνα που αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ συμμετοχών για τα τελευταία χρόνια! Πρόκειται για τον πρωταθληματικό αγώνα Level III για την Α’ Ζώνη ο οποίος και θα διεξαχθεί στο σκοπευτήριο Κοκκινοχώματος από τον Σκοπευτικό Όμιλο Νομού Καβάλας (ΣΚΟΝΚ). Ο αγώνας θα αποτελείται από 12 στάδια τα οποία για να ολοκληρωθούν θα χρειαστούν περισσότερα από 200 φυσίγγια. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που εξασφαλίσαμε, ο αριθμός των συμμετεχόντων σκοπευτών ανέρχεται στους 198 (!!), αριθμός εξαιρετικά υψηλός για τα δεδομένα της εποχής.

Το Prematch του αγώνα θα διεξαχθεί το Σάββατο, όπου δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι κριτές και οι χορηγοί του αγώνα. Ο κύριος αγώνας αναμένεται να ξεκινήσει πολύ νωρίς την Κυριακή, λόγω και του υψηλού αριθμού των συμμετεχόντων.

Ανακοινώνουμε ότι αντιπροσωπεία του περιοδικού Shooters θα βρίσκεται στον αγώνα για να τον καλύψει δημοσιογραφικά. Όσοι επιθυμούν την Κυριακή και κατά τη διάρκεια του αγώνα, μπορούν να ανανεώσουν και τις συνδρομές τους για το έτος 2013.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα