Πρωταθληματικός Level II Ο.Π.Σ.Φαρσάλων

By

Την Κυριακή που μας πέρασε, 6 Απριλίου 2014  πραγματοποιήθηκε ο πρώτος πρωταθληματικός Level II της Β Ζώνης στο σκοπευτήριο των Φαρσάλων.

Ένας αγώνας  5 σταδίων και συνολικών φυσιγγίων 87 με τη συμμετοχή -δυστυχώς!- μόνο 46 αθλητών γεγονός που έβαλε σε σκέψεις όχι μόνο τον διοργανωτή σύλλογο και τους παρευρισκομένους αθλητές, αλλά και τον υπεύθυνο Β ζώνης  Γραβάνη Δημήτριο και τον  Πρόεδρο των  Κριτών Κων/νο Σουμαλεύρη, ο οποίος στις απονομές δήλωσε χαρακτηριστικά:

[quote]

«Είναι απαράδεκτο σε πρωταθληματικό αγώνα της Β Ζώνης, να μην εμφανίζονται αθλητές σε αγώνες που γίνονται κυριολεκτικά στην αυλή του σπιτιού τους, και ΕΝΑ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον ΣΚ.Ο. Βόλου που δίνει πάντα το παρόν σε όλες τις διοργανώσεις.»

[/quote]

Σε αυτό το σημείο να πούμε πως ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν και ο δεύτερος από τους τρεις που πραγματοποιούνται φέτος για το κύπελλο Θεσσαλίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα…

Στην κατηγορία Production πρώτος ο Κων/νος Ράγιας (BUDO) με δεύτερη την Jelena Savkovic (ΟΠΣΚ) και τρίτος ο Φώτης Σακελλάρης (ΟΠΣΚ) και για πρώτη φορά είδαμε σε πρωταθληματικό αγώνα τον καινούριο σύλλογο της Β ζώνης ΑΣΚΟ Τυρνάβου με μόλις μία συμμετοχή – αυτή του Προέδρου του ομίλου, Γιώργου Νατσιούλα, καθώς ο σύλλογος ακόμη δεν έχει όπλα για να μπορέσουν να αγωνιστούν περισσότεροι σκοπευτές.

Στην κατηγορία Classic είχαμε τη μάχη δύο πολύ καλών φίλων για την πρώτη θέση με την επικράτηση του Φωτόπουλου Αλέξανδρου (BUDO) έναντι του Χρήστου Βυθόπουλου (ΑΣΟΚ) με την πολύ μικρή διαφορά του 4,84%  και στην τρίτη θέση ο Senior Γραβάνης Δημήτριος (BUDO).

Στην Standard ο Κώστας Οικονομίδης (ΣΚΟΒ) στην πρώτη θέση, με δεύτερο τον Κων/νο Σουμαλεύρη (BUDO) και στην τρίτη θέση ο Παπαδόπουλος Κων/νος (ΣΚΟΒ).

Στην Open ο Ευάγγελος Παπαγρηγορίου (BUDO) στην πρώτη θέση με δεύτερο τον Πρόδρομο Μιχαηλίδη (ΑΣΟΛ) και τρίτο τον Χρήστο Πανταζόπουλο (ΟΡΦΕΑΣ).

Συνολικά στη μάχη των μεταλλίων: Πρώτος ο BUDO με 4 χρυσά μετάλλια, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο. Δεύτερος ο ΣΚΟΒ με 1 χρυσό, 1 ασημένιο και 2 χάλκινα. Τρίτος ο ΟΠΣΚ με 1 ασημένιο και 1 χάλκινο και μετά ο ΑΣΟΚ με 1 ασημένιο, ο ΑΣΟΛ με 1 ασημένιο και ο ΟΡΦΕΑΣ με 1 χάλκινο.

Αυλαία λοιπόν στο πρώτο Level II της Β ζώνης και η συνέχεια στα Ιωάννινα με διοργανωτή τον BUDO στις 4 Μαΐου 2014 και ας ελπίσουμε να δούμε εκεί και τους συλλόγους της Θεσσαλίας που ζητάνε ανεξάρτητη Ζώνη.

DSC_1356
Ο Α.Ο. BUDO με τους διακριθέντες σκοπευτές του

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα