Πρωταθληματικός αγώνας διπλού τραπ για το «Κύπελλο Κερύνειας»: Με τη …φόρα του από πέρσι ο Στέφανος Θεοδότου κέρδισε τον πρώτο αγώνα!!!

By

 

γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης

[blockquote style=»1″]

Κέρδισε στον τελικό τον Τζιοβάνη Σαββίδη, ενώ τρίτος κατετάγη ο Παναγιώτης Πουρίκκος

[/blockquote]

 

Όπως τελείωσε το περσινό πρωτάθλημα (νίκη στον αγώνα για το «Κύπελλο Κερύνειας»), έτσι ξεκίνησε και φέτος, ο πρωταθλητής του διπλού τραπ Στέφανος Θεοδότου. Ο φετινός αγώνας για το «Κύπελλο Κερύνειας», ήταν ο πρώτος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ (πέρσι ήταν ο τελευταίος) κι έγινε το περασμένο Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο στα Λατσιά, με αθλοθέτη την εταιρία ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΛΤΔ, αντιπροσώπους των ιταλικών όπλων BERETTA.

Με την ολοκλήρωση των 150 δίσκων του προκριματικού αγώνα, ο διεθνής σκοπευτής της ΣΚΟΛΕΜ πέρασε επικεφαλής στον ημιτελικό με 135 επιτυχίες και ακολούθησαν οι Τζιοβάνης Σαββίδης (ΣΚΟΛΑΡ) με 115/150, Παναγιώτης Πουρίκκος (ΣΚΟΑΜ) 108/150, Λεόντιος Λεοντίου (ΣΚΟΛΑΡ) 99/150 και Πανίκος Παναγή (ΣΚΟΑΜ) 70/150. Στο μεγάλο τελικό πέρασαν οι Σαββίδης (26/30) και Θεοδότου (25/30), ενώ στο μικρό τελικό αγωνίστηκαν οι Πουρίκκος και Λεοντίου που πέτυχαν από 20/30 στον ημιτελικό, για να κερδίσει τελικά το χάλκινο μετάλλιο ο αθλητής της Αμμοχώστου με 15/30 έναντι 9/30 του σκοπευτή της Λάρνακας. Στο μεγάλο τελικό ο νικητής Στέφανος Θεοδότου πέτυχε 25/30 και εξασφάλισε το χρυσό μετάλλιο, ενώ ο Τζιοβάνης Σαββίδης με 22/30 περιορίστηκε στο αργυρό μετάλλιο.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα