Πρωτάθλημα Κέντρου – Περιφέρειας: Εντυπώσεις από τον αγώνα της Αθήνας

By

Με τη συμμετοχή 110 σκοπευτών και σκοπευτριών πραγματοποιήθηκε ο αγώνας αεροβόλων όπλων του πρωταθλήματος κέντρου στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα αυτή την Κυριακή στις 20 Οκτωβρίου. Ενώ ο μονοήμερος αγώνας κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετά ικανοποιητικό αριθμό αθλητών από 20 σωματεία, δεν κατάφερε όμως να ξεχωρίσει κάποια επίδοση. Παρά το συνολικό ικανοποιητικό αριθμό των σκοπευτών, τα αγωνίσματα του αεροβόλου τουφεκιού και πιστολιού νεανίδων έδειξαν την αδυναμία τους, καθώς αγωνίστηκαν μία (1)  και τρεις (3) σκοπεύτριες αντίστοιχα.

Αγωνιστικά, ο Γεωργακόπουλος Διονύσης (ΕΘΝΙΚΟΣ-ΕΛΑΣ) κατέκτησε με την επίδοσή του το χρυσό στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών, καταφέροντας να πετύχει 564/600. Στην κατηγορία των εφήβων, ο Δακούτρος Παύλος (ΑΣΔΡΑΣΙΣ) επικράτησε με 519/600. Η κατηγορία των γυναικών ανέδειξε την Παπακανέλλου Δήμητρα (ΕΨΙΛΟΝ) με επίδοση 375/400 και η κατηγορία των νεανίδων την Ξανθάκη Άννα (ΣΟΕΛ) έχοντας επίδοση 348/400.

Όσον αφορά τις πρωτιές στο αγώνισμα του αεροβόλου τυφεκίου, η κατηγορία των ανδρών ανέδειξε τον Κωνσταντίνου Κυριάκο (ΔΕΗ-ΕΛΑΣ) με 607,3 και ο Βερτούδος Κων/νος (ΠΑΣ-ΕΛΑΣ) κατέκτησε το χρυσό με 586,1 στην κατηγορία των εφήβων. Το χρυσό στην κατηγορία των γυναικών κέρδισε η Παπαχρήστου Βασιλική (ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ) με 407,0 και με την Φιλιππή Ευαγγελία (ΣΟΕΛ) στην κατηγορία των νεανίδων να αγωνίζεται μόνο της, κατάφερε να πετύχει επίδοση 378,7.

Παρακάτω ακολουθούν τα αναλυτικά αποτελέσματα:

[tabgroup][tab title=»ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΑΓΕΝ»]

ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΑΝΔΡΩΝ

ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΕΦΗΒΩΝ

ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

[/tab][tab title=»ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΤΟΥΦΕΚΙ ΑΓΕΝ»]

ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΤΟΥΦΕΚΙ ΑΝΔΡΩΝ

ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΤΟΥΦΕΚΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΤΟΥΦΕΚΙ ΕΦΗΒΩΝ

ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΤΟΥΦΕΚΙ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

[/tab][/tabgroup]

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα