Προσεχώς αγώνες πυροβόλων στη Σπάρτη

By

Ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης και ο Σκοπευτικός Όμιλος Επιδαύρου Λιμηράς <<Ο ΔΩΡΙΕΥΣ>> προκηρύσσουν από κοινού αγώνες σταθερού στόχου Β’ κατηγορίας, τοΣάββατο 11.5.2013 από 16.00 ως 20.00 και την Κυριακή 12.5.2013 από 09.00 έως 12.00 στα αγωνίσματα κεντρικής πυροδότησης (30+30) ανδρών, 0.22 ανδρών, πιστόλι σπορ Γ-Ε-Ν και πιστόλι ταχύτητας ανδρών. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο σκοπευτήριο Σελλασίας του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

1. Ισχύουν οι κανονισμοί της ΣΚ.Ο.Ε. και της I.S.S.F.
2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα σωματεία και ομάδες της δύναμης της ΣΚ.Ο.Ε. με προφορική ή γραπτή δήλωση στον Σκοπευτικό Όμιλο Σπάρτης έως και την παραμονή του αγώνα.
3. Ενστάσεις κατά των αποφάσεων των κριτών γίνονται μόνον από τον αρχηγό της ομάδος του σωματείου και αφού καταθέσει παράβολο 15 € το οποίο επιστρέφεται εάν η ένσταση τύχει αποδοχής.
4. Όπλα και φυσίγγια με φροντίδα των σκοπευτών ή των σωματείων τους.
5. Ως συμμετοχή ορίζεται για τα μη ολυμπιακά αθλήματα  το ποσό των 6 € για κάθε αγωνιζόμενο αθλητή.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα