Πραγματοποιήθηκε ο 5ος αγώνας του πρωταθλήματος του ΑΣΣΕΕΑΣ

By

Ο πέμπτος αγώνας του πρωταθλήματος αεροβόλων όπλων του Αθλητικού Σκοπευτικού Συλλόγου Εργαζομένων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΑΣΣΕΕΑΣ) πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στο σκοπευτήριο αεροβόλων όπλων που διατηρεί στις εγκαταστάσεις των ΕΑΣ.

Οι συμμετοχές του σωματείου συγκριτικά με τον προηγούμενο αγώνα ήταν περισσότερες, καταφέρνοντας να προσελκύσει 22 σκοπευτές και σκοπεύτριες από 10 σωματεία. Παράλληλα ο σύλλογος πραγματοποίησε κίνηση υποστήριξης προς τους ανέργους σκοπευτές που θέλουν να συμμετάσχουν στο διασυλλογικό πρωτάθλημα, καθώς οι αποδεδειγμένα άνεργοι θα συμμετέχουν στους αγώνες του πρωταθλήματος εντελώς δωρεάν.

Πρώτος στο αεροβόλο τουφέκι ανδρών αναδείχτηκε ο Βερτούδος Κων/νος (ΠΑΣ-ΕΛΑΣ) με 566/600 και στην κατηγορία των γυναικών η μοναδική συμμετοχή της Χεκίμογλου Πολυξένης (ΣΟΑΑΣΟΕΕ) την κατέταξε πρώτη με 369/400. Στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών ο Πετρίδης Άκης (ΖΕΥΣ) πέτυχε 553/600 και στις γυναίκες η Αθανασοπούλου Γεωργία (ΑΣΣΕΕΑΣ) με 357/400.

Παρακάτω εμφανίζονται ο πίνακας αποτελεσμάτων:

5.2.2014_APOTELESMATA_ASSEEAS

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα