Πανελλήνιος Ραβδωτού Τυφεκίου: Όλοι στην Κόρινθο για υποστήριξη προς το αγώνισμα

By

Ο πιο σημαντικός αγώνας της χρονιάς, ο Πανελλήνιος, που αφορά τους λάτρεις του ραβδωτού τυφεκίου λαμβάνει χώρα στην Κόρινθο την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015. Θα φιλοξενηθεί στο Πεδίο Βολής 798 ΑΒΠ Κορίνθου σε συνεργασία με τον Όμιλο Αθλητικής Σκοποβολής Κορινθίας (ΟΑΣΚ), ο οποίος δραστηριοποιείται εκεί.

Για τη ολοκλήρωση των 12 σταδίων, ο ελάχιστος αριθμός φυσιγγίων που απαιτείται είναι 170 (95 για manual action). Ο αγώνας θα είναι μονοήμερος με το πρώτο «μπαμ» να ακούγεται στις 09.00 το πρωί, έπειτα στις 15.00 θα ακολουθήσουν οι απονομές.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στον Πανελλήνιο Αγώνα ραβδωτού τυφεκίου (rifle) μπορούν είτε να υποβληθούν προς τη ΣΚΟΕ, είτε μέσω της εφαρμογής ShooterSIS στο www.shootersis.gr .

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα