Παγκύπριο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ 2014: Ο Άγγελος Αβραάμ πρωταθλητής σπόρτιγκ

By

 

[box_light]

Πρωταθλητής στους βετεράνους ο Ευάγελος Καραβόλιας και στους σούπερ βετεράνους ο Μάικ Τύμβιος

[/box_light]

 

Με μόλις έξι βαθμούς ποινής (β.π), ο διεθνής σκοπευτής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού, Άγγελος Αβραάμ, αναδείχθηκε πρωταθλητής σπόρτιγκ για το 2014! Δευτεραθλητής αναδείχθηκε ο συναθλητής του Ντίνος Κωνσταντίνου με 9 β.π, ενώ στην τρίτη θέση ισοβάθμησαν οι διεθνείς σκοπευτές της ΣΚΟΛΕΥ Σάββας Πάτσαλος και Πέτρος Ιωάννου με 18 β.π.

Το φετινό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ, στο αγώνισμα του σπόρτιγκ περιλάμβανε 8 αγώνες (τέσσερις στον Α’ και τέσσερις στο Β’ γύρο) και για κάθε αθλητή μέτρησαν τα 6 καλύτερα αποτελέσματα (τρία από κάθε γύρο), με το σύστημα των βαθμών ποινής.

Ο πρωταθλητής Άγγελος Αβραάμ κέρδισε τους τρεις από τους 8 αγώνες του πρωταθλήματος, ενώ σε όλη την αγωνιστική περίοδο επέδειξε αξιοθαύμαστη σταθερότητα, αφού και στους υπόλοιπους αγώνες εξασφάλιζε θέση ανάμεσα στην πρώτη εξάδα. Ο πρωταθλητής μας κέρδισε συγκεκριμένα τους αγώνες για το «Κύπελλο Πάφου», το «Κύπελλο Λεμεσού» και το «Κύπελλο Κερύνειας», ενώ δυο αγώνες («Κύπελλο Λάρνακας» και «Διασωματειακούς»), κέρδισε ο διεθνής σκοπευτής του ΣΚΟΠΑΦ Χάρης Χριστοδουλίδης, ο οποίος τερμάτισε τελικά στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος. Τους άλλους τρεις πρωταθληματικούς αγώνες τους κέρδισαν οι Μιχάλης Χριστοδουλίδης της ΣΚΟΛΕΜ («Κύπελλο Παραλιμνίου»), Ανδρέας Ζαλούμης του ΣΚΟΛΑΡ («Κύπελλο Λευκωσίας») και Σάββας Πάτσαλος της ΣΚΟΛΕΥ («Κύπελλο Αμμοχώστου»).

Στην κατηγορία των βετεράνων τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν τρεις αθλητές της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας. Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Ευάγγελος Καραβόλιας με 105 β.π, δευτεραθλητής ο Μίκης Φυλακτού με 118 β.π και τριταθλητής ο Χριστόδουλος Φανή με 120 β.π. Αθλητής της ΣΚΟΛΕΥ είναι και ο πρωταθλητής στην κατηγορία των σούπερ βετεράνων, Μάικ Τύμβιος, ο οποίος συγκέντρωσε 90 β.π.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα