Παγκύπριο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ: Χάσικος και Χαπέσιης πρωταθλητές 2014 στο αγώνισμα του σκητ

By

 

 

[box_light]

Οι δυο διεθνείς σκοπευτές ισοβάθμισαν στο τέλος της ημέρας με 725/750. Τρίτος, ο πρωταθλητής εφήβων Στέφανος Νικολαΐδης

Πρωταθλήτρια γυναικών η Άντρη Ελευθερίου, ενώ την έκπληξη έκανε η Κωνσταντία Νικολάου που πλασαρίστηκε στην τρίτη θέση!

[/box_light]

 

Ο έντονος συναγωνισμός στο φετινό παγκύπριο πρωτάθλημα του σκητ, φαινόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, όπου τους επτά πρωταθληματικούς αγώνες τους κέρδισαν επτά διαφορετικοί αθλητές και αποτυπώθηκε στο τέλος της ημέρας, από το γεγονός ότι κανένας αθλητής δεν ξεχώρισε στην τελική βαθμολογία, αφού οι διεθνείς σκοπευτές Ανδρέας Χάσικος του Σκοπευτικού Ομίλου Λάρνακας και Τάσος Χαπέσιης της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας βρέθηκαν ισόβαθμοι με 725 επιτυχίες στους 750 δίσκους «αναγκάζοντας» τη Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου να ανακηρύξει και τους δυο πρωταθλητές σκητ για το 2014! Το άλλο γεγονός που ανέδειξε το φετινό πρωτάθλημα (ή καλύτερα επιβεβαίωσε) ήταν το βάθος που διαθέτει η κυπριακή σκοποβολή στο αγώνισμα του σκητ, αφού ο πρωταθλητής εφήβων Στέφανος Νικολαΐδης (712/750) της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λεμεσού και ο δευτεραθλητής Νικόλας Βασιλείου (710/750) της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας, εξασφάλισαν την τρίτη και την τέταρτη θέση στη γενική κατάταξη, δείχνοντας «πλάτη» στους άνδρες συναθλητές τους… Μάλιστα οι δυο νεαροί πήραν από μια πρώτη νίκη στους αγώνες του πρωταθλήματος. Τρίτος έφηβος κατετάγη ο Σωτήρης Αντωνίου της ΣΚΟΛΕΥ με 696/750.

Στο σκητ γυναικών πρώτευσε η Άντρη Ελευθερίου της ΣΚΟΛΕΜ με 412/450 ενώ στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Παναγιώτα Ανδρέου της ΣΚΟΕΠΑ με 409/450. Την έκπληξη στη γυναικεία κατηγορία την έκαμε η Κωνσταντία Νικολάου της ΣΚΟΑΜ που κατάφερε να πλασαριστεί στην τρίτη θέση της τελικής κατάταξης με 392/450. Η νεαρή Σωτηρία Ανδρέου της ΣΚΟΕΠΑ, συγκέντρωσε 355/450 στο σκητ κορασίδων.

Το φετινό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ, στο αγώνισμα του σκητ περιλάμβανε επτά αγώνες και για κάθε αθλητή μέτρησαν τα έξι καλύτερα αποτελέσματα. Τους επτά αγώνες, τους κέρδισαν οι επτά ακόλουθοι αθλητές:

– Παγκύπριοι Αγώνες: Κωνσταντίνος Περικλέους – ΣΚΟΛΕΥ

– Κύπελλο Λάρνακας: Στέφανος Νικολαΐδης – ΣΚΟΛΕΜ

– Κύπελλο Παραλιμνίου: Παναγιώτης Κυπριανού – ΣΚΟΛΕΥ

– Κύπελλο Λευκωσίας: Τάσος Χαπέσιης – ΣΚΟΛΕΥ

– Κύπελλο Αμμοχώστου: Νικόλας Βασιλείου – ΣΚΟΛΕΥ

– Κύπελλο Πάφου: Μενέλαος Μιχαηλίδης – ΣΚΟΛΕΥ

– Διασωμετειακοί Αγώνες: Αντώνης Ανδρέου – ΣΚΟΕΠΑ

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα