Παγκύπριο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ: Πιο εύστοχα τα «πιστόλια» της ΣΚ.Ο.Λευκωσίας!

By

[box_light]

Πρωταθλητές 2014, οι Χρίστος Γερασίμου (ανδρών), Κωνσταντίνα Πρατσή (γυναικών), Μάριος Γεωργίου (εφήβων) και Παναγιώτα Παπαδοπούλου (νεανίδων)

[/box_light]

 

Στο φετινό πρωτάθλημα σταθερού στόχου, που μόλις ολοκληρώθηκε, οι αθλητές και αθλήτριες της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας, στο αεροβόλο πιστόλι, κτύπησαν … κέντρο σε όλες τις κατηγορίες, εξασφαλίζοντας τον επίζηλο τίτλο του πρωταθλητή στην κατηγορία τους! Το φετινό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ, στο αεροβόλο πιστόλι, περιλάμβανε 8 αγώνες (4 σε κάθε αγωνιστική περίοδο) και για κάθε αθλητή μέτρησαν τα 6 καλύτερα αποτελέσματα (3 από την Α’ και 3 από τη Β’ περίοδο).

Στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών, ο διεθνής σκοπευτής της ΣΚΟΛΕΥ Χρίστος Γερασίμου με δυο πρώτες νίκες στο ενεργητικό του (Παγκύπριοι Αγώνες και Κύπελλο Κερύνειας) και με σύνολο 3301 πόντους έκοψε πρώτος τό νήμα και εξασφάλισε τον τίτλο του πρωταθλητή 2014. Δεύτερος κατετάγη ο Νεοκλής Χαραλάμπους της ΣΚΟΛΕΜ με 3292 και τρίτος ο Σωτήρης Κωνσταντίνου της ΣΚΟΛΕΥ με 3284 πόντους. Στους έφηβους, την πρώτη θέση πήρε ο Μάριος Γεωργίου της ΣΚΟΛΕΥ με 3132 πόντους, τη δεύτερη ο Άδωνης Λιασής της ΣΚΟΑΜ με 2790 και την τρίτη ο Άλεξ Καμούγερος της ΣΚΟΛΕΥ με 2780 πόντους. Στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών με κινητικές αναπηρίες, ο παραολυμπιονίκης πρωταθλητής μας Ευριπίδης Γεωργίου ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 3297 πόντους.

Η Κωνσταντίνα Πρατσή (ΣΚΟΛΕΥ) με 5 νίκες στο φετινό μαραθώνιο και με 2188 πόντους, έσπασε το «σερί» της Ειρήνης Παντελή (ΣΚΟΑΜ) και ανακηρύχτηκε πρωταθλήτρια στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών. Η Ειρήνη φέτος, περιορίστηκε στη δεύτερη θέση με 2181, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η νεάνιδα πρωταθλήτρια της ΣΚΟΛΕΥ Παναγιώτα Παπαδοπούλου με 2059 πόντους. Δεύτερη στο αεροβόλο πιστόλι νεανίδων τερμάτισε η συναθλήτριά της Νικόλ Μαραγκού με 2036 και τρίτη η Νεφέλη Αλεξάνδρου της ΣΚΟΑΜ με 1989 πόντους.

Αθλητές της ΣΚΟΛΕΥ ήταν και οι … μπόμπιρες πρωταθλητές στο αεροβόλο πιστόλι παίδων, Έκτωρ Πιττάκας (2106) και Φίλιππος Βαρέλας (2709), ενώ η μικρή Παναγιώτα Χαραλάμπους της ΣΚΟΛΕΜ συγκέντρωσε 2259 πόντους στο αεροβόλο πιστόλι κορασίδων.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα