Παγκύπριο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ: Ο Πέτρος Ιωάννου πρωταθλητής κόμπακ!

By

 

 γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης

[blockquote style=»1″]

Ο διεθνής σκοπευτής της ΣΚΟΛΕΥ εξασφάλισε τον τίτλο με 5 βαθμούς ποινής, ενώ στη δεύτερη θέση ισοβάθμησαν οι με 8 β.π. οι Νεόφυτος Σιαλής (ΣΚΟΑΜ) και Χάρης Χριστοδουλίδης (ΣΚΟΠΑΦ)

Πρωταθλητής στους βετεράνους ο Γιάννος Νεοφύτου (ΣΚΟΛΕΥ) και στους έφηβους ο Χριστόδουλος Χριστοδουλίδης (ΣΚΟΛΕΜ)

[/blockquote]

 

Ο διεθνής σκοπευτής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας Πέτρος Ιωάννου, με μια πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα τέσσερις δεύτερες και μια τρίτη και με μόλις πέντε βαθμούς ποινής (β.π), έκοψε πρώτος το νήμα στο φετινό πρωτάθλημα του κόμπακ, και πρόσθεσε άλλο ένα τίτλο πρωταθλητή στην πλούσια τροπαιοθήκη του. Στη δεύτερη θέση, με 8 βαθμούς ποινής βρέθηκαν ισόβαθμοι οι διεθνείς σκοπευτές Νεόφυτος Σιαλής (ΣΚΟΑΜ) και Χάρης Χριστοδουλίδης (ΣΚΟΠΑΦ), και μοιράστηκαν τον τίτλο του δευτεραθλητή. Ο Σιαλής πέτυχε μια πρώτη νίκη δυο δεύτερες και δυο τρίτες, ενώ μια πρώτη νίκη και δυο τρίτες σημείωσε ο Χριστοδουλίδης.

Ο φετινός «μαραθώνιος» του κόμπακ περιλάμβανε 8 αγώνες και για κάθε αθλητή μέτρησαν τα 6 καλύτερα αποτελέσματα με το σύστημα βαθμών ποινής. Το πρωτάθλημα για άλλη μια χρονιά αποδείκτηκε άκρως ανταγωνιστικό και αυτό φαίνεται από τους 7 διαφορετικούς σκοπευτές που κέρδισαν τους 8 πρωταθληματικούς αγώνες. Ο Άγγελος Αβραάμ της ΣΚΟΛΕΜ, ήταν ο μοναδικός σκοπευτής που ευτύχησε να πανηγυρίσει δυο νίκες («Κύπελλο Λάρνακας» και «Διασωματειακούς Αγώνες»), ενώ ο πρωταθλητής Πέτρος Ιωάννου κέρδισε τον αγώνα για το «Κύπελλο Κερύνειας». Οι δυο δευτεραθλητές κέρδισαν, το «Κύπελλο Αμμοχώστου» ο Νεόφυτος Σιαλής, και το «Κύπελλο Παραλιμνίου» ο Χάρης Χριστοδουλίδης. Τους υπόλοιπους τρεις αγώνες τους κέρδισαν οι αθλητές Ηλίας Ηλία της ΣΚΟΛΕΥ («Κύπελλο Λευκωσίας»), Κωνσταντίνος Αριστοφάνους του ΣΚΟΛΑΡ («Κύπελλο Λεμεσού») και Γιάννος Αντωνίου της ΣΚΟΛΕΥ («Κύπελλο Πάφου»).

Ο Άγγελος Αβραάμ με 10 β.π τερμάτισε στην τέταρτη θέση, ενώ ο Ηλίας Ηλία ήταν πέμπτος με 23 β.π και ο Μάριος Βαρβάτσης (ΣΚΟΑΜ) έκτος με 26 β.π. Στην κατηγορία των βετεράνων, πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Γιάννος Νεοφύτου της ΣΚΟΛΕΥ με 66 β.π, ενώ δεύτερος κατετάγη ο περσινός πρωταθλητής Δημήτρης Λόρδος της ΣΚΟΑΜ με 73 β.π και τρίτος ο Νεοκλής Ιωνά της ΣΚΟΛΕΥ με 122 β.π. Τέλος, στην κατηγορία των εφήβων, ο νεαρός Χριστόδουλος Χριστοδουλίδης της ΣΚΟΛΕΜ εξασφάλισε τον επίζηλο τίτλο με 75 β.π.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα