Παγκυπρίου Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ: Ο Άδωνης Μυλωνάς κέρδισε στον 6ο αγώνα το “Κύπελλο Πάφου” στο τραπ

By

[box_light]

«Δικοινοτική … ισότητα» στον ημιτελικό, με 3 Ελληνικύπριους και 3 Τουρκοκύπριους

[/box_light]

 

Τη δεύτερη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα τραπ, πέτυχε ο διεθνής σκοπευτής της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας Άδωνης Μυλωνάς, στον αγώνα για το «Κύπελλο Πάφου», που έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του διεθνούς σκοπευτηρίου Λεμεσού. Ο αγώνας ήταν ο έκτος του φετινού Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Σκοποβολής ΟΠΑΠ και τον αθλοθέτησε η εταρία LA CROISSANTERIE. Παρόλο που κανένας αθλητής δεν έφτασε σε ψηλά αποτελέσματα, εντούτοις ο προκριματικός επεφύλαξε μια «διακοινοτική αντιπαράθεση», αφού στον ημιτελικό πέρασαν τρεις Ελληνοκύπριοι και τρεις Τουρκοκύπριοι σκοπευτές. Συγκεκριμμένα, επικεφαλής πέρασε ο Κεμάλ Γκιουρσέλ  (115/125) της ΣΚΟΛΕΥ και άλλοι δυο Τουρκοκύπριοι της ΣΚΟΑΜ. Οι Αχμέτ Ρατίπ (111/125)  και Νιχάτ Αχτερζί (110/125). Οι τρεις Ελληνοκύπριοι φιναλίστ ήταν οι Αδάμος Σελίπας (ΣΚΟΛΑΡ) και Ανδρέας Μακρής (ΣΚΟΕΠΑ) με 112/125 και ο Άδωνης Μυλωνάς (ΣΚΟΛΕΥ) με 110/125.

Από τη δοκιμασία του ημιτελικού, προέκυψαν δυο … εμφύλιοι: Οι Τουρκοκύπριοι Νιχάτ Αχτερζί (13/15) και Κεμάλ Γιουρσέλ (13/15) αγωνίστηκαν στο μικρό τελικό, για να κερδίσει τελικά το χάλκινο μετάλλιο ο Νιχάτ (12+4), αφήνοντας τον Κεμάλ (12-3) στην τέταρτη θέση. «Μονομάχοι» στο μεγάλο τελικό ήταν οι Άδωνης Μυλωνάς (13/15)  και Ανδρέας Μακρής (15/15), για να πάρει τελικά το χρυσό μετάλλιο (και τη δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα), ο Μυλωνας με 10/15, έναντι 9/15 του Μακρή.

Στη Β’ κατηγορία, κέρδισε ο Νιχάτ Ακτερζί με 110/125, ενώ δεύτερος ήταν ο έφηβος Άγγελος Χρυσάνθου (ΣΚΟΛΑΡ) με 104/125 και τρίτος ο Μπόρα Χάσι (ΣΚΟΛΕΥ) με το ίδιο σκορ. Το αποτέλεσμα του Άγγελου του χάρισε και την πρώτη θέση στην κατάταξη των εφήβων, όπου τις άλλες δυο θέσεις εξασφάλισαν οι συναθλητές του στο ΣΚΟΛΑΡ Πέτρος Αναστασίου (95/125) και Ευτύχιος Σωτηρίου (94/125). Ο Αγαθόπουλος Πασχάλη της ΣΚΟΛΕΥ, με 100/125, πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία των βετεράνων, όπου τη δεύτερη και τρίτη θέση πήραν οι σκοπευτές της ΣΚΟΑΜ Εμίρ Εμιρζάτε (82/125) και Εκρέμ Σιμπάι (67/125). Τέλος στη γυναικεία κατηγορία, η Γεωργία Κωνσταντινίδου (ΣΚΟΛΕΥ) πέτυχε 53/75.

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα