παγκρήτιος αθλητικός σύλλογος

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού: ο Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος ήταν εκεί!

By
Ο Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος (ΠΑΣ) συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού συνεισφέροντας στη διάδοση των αγωνισμάτων της σκοποβολής.

Η πλατεία και το λιμάνι του Ηρακλείου γέμισαν με μικρούς και μεγάλους στο πλαίσιο εκδηλώσεων με σκοπό να εμπνεύσει τα νιάτα ώστε να γνωρίσουν και να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Με το σύνθημα της Ευρώπης #BEACTIVE (ΜΕΙΝΕ ΕΝΕΡΓΟΣ) οι εκδηλώσεις έλαβαν χώρα για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Ο Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος ήταν εκεί για να ενημερώσει μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες για την σκοποβολή και την τοξοβολία. Πραγματοποιήθηκε επίδειξη των ολυμπιακών αγωνισμάτων με αεροβόλα όπλα στους μικρούς φίλους που έδειξαν ιδιαίτερο ενθουσιασμό γνωρίζοντας από κοντά το αγώνισμα της Ολυμπιονίκη Άννας Κορακάκη, και τους μεγάλους να είναι πιο καταδεκτικοί με τη σκοποβολή. Αξίζει να σημειωθεί στο σημείο αυτό ότι η Άννα έκανε μεγάλη προβολή του αγωνίσματος σε τέτοιο βαθμό που οι εγγραφές στον ΠΑΣ έχουν αυξηθεί κατά 20%!

 

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα