Πάταγο προκάλεσε το σεμινάριο λειόκανου IPSC του Σκοπευτικού Συλλόγου ΑΓΩΓΗ

By

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση των ενδιαφερόμενων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο λειόκανου τυφεκίου σκοποβολής IPSC από τον Σκοπευτικό Σύλλογο ΑΓΩΓΗ και για τον λόγο αυτό οι διοργανωτές έσπευσαν να κλείσουν 3 μέρες νωρίτερα τις δηλώσεις συμμετοχών.

Παραπάνω από 60 άτομα θα παρακολουθήσουν το θεωρητικό μάθημα με εισηγητή τον πρωταθλητή Λάζαρο Πολιτάκη, αθλητή του συλλόγου και μέλος της εθνικής ομάδας, που η πρόσφατη συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ιταλίας στάθηκε η αφορμή για να μεταφέρει την εμπειρία του και τις σύγχρονες τάσεις και τεχνικές που επικρατούν στο αγωνιστικό λειόκανο τυφέκιο.

Πληροφορίες σεμιναρίου

  • Ημερομηνία σεμιναρίου: Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015
  • Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: 2ο πεδίο βολής του ΚΕΒΟΠ ΜΟΦΑΤ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ
  • Ώρες σεμιναρίου: 10.00-14.00
  • ώρα προσέλευσης: 09.00

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης οι διοργανωτές σκέφτονται να υπάρξει και πρακτική εφαρμογή βασισμένη στο θεωρητικό μάθημα με βολές για όλους όσους έχουν θεωρημένο ΔΕ.ΣΚ. για το έτος 2015.

Ο αριθμός φυσιγγίων όπου προαιρετικά μπορεί ο κάθε συμμετέχον να έχει μαζί του είναι 25 μονόβολα, 25 εννιάβολα και 50 φυσίγγια (σκάγια) από 28-32 γραμ., όπως επίσης και ωτοασπίδες και γυαλιά αθλητικά. Τα δελτία κατοχής λειόκανων κρίνονται υποχρεωτικά για όλους.

Οι διοργανωτές μας δήλωσαν για το σεμινάριο,

[blockquote style=»2″]

Το σεμινάριο είναι στο μεγαλύτερο του μέρος θεωρητικό, για αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε εντός του Νοεμβρίου και λόγω της μεγάλης αποδοχής να προκηρύξουμε έναν αγώνα Level I λειόκανου τυφεκίου, όπου θα ενημερωθείτε άμεσα για τον τόπο διεξαγωγής.

Σκοπευτικό Σύλλογο ΑΓΩΓΗ

[/blockquote]

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα