Ο Jorge Ballesteros στο Mediterranean Extreme Open 2017

By

Μόλις εχθές δήλωσε συμμετοχή στο Mediterranean Extreme Open 2017 και ο παγκοσμίου φήμης πρωταθλητής της Open, Jorge Ballesteros. Ο Ισπανός πρωταθλητής της IPSC θα βρίσκεται στην Ρόδο για αυτή την μεγάλη διοργάνωση και όπως δήλωσε αποκλειστικά στο Shooters, και αυτή τη χρονιά θα πραγματοποιήσει μαθήματα σε ολιγομελή τμήματα των 10 ατόμων. Τα μαθήματα θα έχουν διάρκεια δύο ημερών και θα πραγματοποιηθούν κατά την διεξαγωγή του Pre-Match. Περισσότερα νέα σύντομα.

Ο Jorge Ballesteros είχε βρεθεί στη χώρα μας και στο ShooterSIS Cup το 2015 όπου είχε αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις από τον αγώνα. Έτσι και εφέτος δεν δίστασε να αποδεχθεί την πρόσκληση του Shooters για να βρίσκεται και σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση στη Ρόδο.

Ο αγώνας της Ρόδου εξελίσσεται σε έναν αγώνα υψίστης σημασίας για τους Ευρωπαίους σκοπευτές, αφού ενόψει και του Παγκοσμίου της Γαλλίας που θα διεξαχθεί λίγους μήνες μετά, συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον ξένων σκοπευτών. Οι Ευρωπαίοι σκοπευτές θα κερδίσουν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, ενώ οι Έλληνες σκοπευτές θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να τους απολαύσουν σε ελληνικό έδαφος με εντελώς χαμηλά κόστη (περισσότερα εδώ).

Επίσημη Ιστοσελίδα του Αγώνα: http://meo2017.skor.gr

Δηλώσεις Συμμετοχής: ShooterSIS

Ίσως σας αρέσουν

Hot News

post-image
Πήλινος Στόχος

Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ΟΠΑΠ: Ο Ντίνος Κωνσταντίνου κέρδισε το «Κύπελλο Λάρνακας»

   γράφει ο Ανδρέας Λαζανίτης Νικητής στον πρώτο αγώνα κόμπακ στους έφηβους ο Βαρνάβας Θεοδώρου, στους βετεράνους ο Χαράλαμπος...
Διαβάστε Περισσότερα
post-image
Σταθερός Στόχος

Αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας από τον ΣΚΟΑΑΠΘ

Ο σκοπευτικός όμιλος αποφοίτων Α.Π.Θ. προκηρύσσει διασυλλογικούς αγώνες αεροβόλων όπλων Α’ κατηγορίας-κατάταξης: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και τουφέκι παίδων...
Διαβάστε Περισσότερα